Marea finala "Romanii au talent" - castigatorul este Adrian Tutu

Marea finala "Romanii au talent" - castigatorul este Adrian Tutu

Luni, a doua zi de Paste, ProTV a transmis in direct din Studiourile MediaPro din Buftea marea finala a emisiunii-fenomen “Romanii au talent”.

Cei 12 fericiti finalisti au trecut prin emotii de foc pe scena de la “Romanii au talent” cand trebuie sa impresioneze cu numarul lor publicul pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro. Liniile de vot s-au inchis in momentul inceperii marii finale si au fost redeschise dupa prestatia celor 12 concurenti.

UPDATECastigatorul de la Romanii au talent este Adrian Tutu!

Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, sotii Luca, Tutu Adrian, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacscu, Valentin Dinu, Valentin Luca si Medea vor pasi din nou pe scena de la “Romanii au talent” in aplauzele tuturor si au incercat sa demonstreze juriului si telespectatorilor ca merita premiul cel mare.

Seara a fost una cu adevarat incendiara pentru ca toti cei 12 finalisti incearca sa prezinte numere care mai de care mai spectaculoase si sa-si puna in valoare toata imaginatia si talentul cu care sint inzestrati.

IMPORTANT - Vezi aici cum iti poti sustine concurentii preferati!

Premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro va ajunge la concurentul care va strange cele mai multe voturi primite din partea publicului, atit pe parcursul celor doua saptamini de votare, cit si in timpul emisiunii dupa ce s-a dat din nou START VOT.

Romanii din afara tarii pot vota apeland la serviciile Alonia. Vezi aici cum .

Pentru o seara atat de speciala si invitatii vor fi pe masura. Loredana si Damian Draghici vor incinta publicul cu melodii alese si vor ridica spectatorii in picioare.

Seara de azi se arata una plina de emotii si surprize, la sfirsitul careia doar unul dintre cei 12 finalisti va castiga premiul cel mare!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni