In "American Pie", Shannon a interpretat rolul Nadiei, o eleva venita din strainatate, alaturi de care Jim - unul dintre personajele principale - isi doreste sa traiasca o idila. Actrita a ramas in amintirea fanilor datorita scenele amuzante petrecute in dormitorul lui Jim, dar si al modului spectaculos in care arata in acea vreme. 

Citeste si: Barbatii fug cand aud prima data cu ce se ocupa! Ce face aceasta blonda cand nu pune poze sexy pe net


Sursa FOTO: Spash News

Asa cum era de asteptat, "American Pie" a reprezentat o rampa de lansare pentru tanara actrita. Dupa aceasta experienta, Shannon a aparut si in alte produsctii, printre care se numara "Love Actually", "Cursed", "Deal", "In the dark", "Catch a Christmas Star". In 2014, vedeta a jucat un rol principat in filmul "The Outsider".

Dupa ce si-a castigat celebritatea, Shannon si-a incercat norocul si in postura de jucatoare de poker. Vedeta a castigat cateva competitii importante si a reusit sa isi demonstreze aptitudinile si in acest domeniu. 

In prezent, Shannon si-a descoperit o noua pasiune, aceea pentru animale. Actrita publica frecvent pe retelele de socializare mesaje si imagini prin care isi doreste sa combata cruzimea impotriva animalelor. Pentru a le observa in habitatul lor natural, Shannon a facut si cateva calatorii in Africa. 


In prezent, Shannon are o relatie cu Russell Simmons, un cunoscut ecologist si magnat american. Cei doi au inceput sa se intalneasca in anul 2014 si si-au tinut povestea de dragoste departe de ochii curiosi ai presei, aparitiile lor publice fiind extrem de rare.


Sursa FOTO: Spash News