A folosit un satar pentru a deschide o stridie. Ce a descoperit in interiorul ei e surprinzator

27 Iunie 2016, 10:53

A folosit un satar pentru a deschide o stridie. Ce a descoperit in interiorul ei e surprinzator
Citeste mai mult despre: stridie, interior, perle, satar, video,
Persoanele care adora sa manace fructe de mare si se pricep sa le si prepare stiu cat de dificil poate fi uneori procesul de curatare al stridiilor.

Exista peste 100 de specii de stridii, de diferite marimi si origini, insa aceasta din imaginile de mai jos depaseste orice asteptare. O femeie s-a lasat filmata in timp ce se straduieste sa o deschida cu ajutorul unui satar, iar intrega activitate se dovedeste a fi extrem de meticulos. 

Citeste si: 2 bunicute s-au urcat intr-un Lamborghini. Cea mai mare provocare a fost sa gaseasca cutia de viteze

Dupa indelungi incercari, femeia reuseste sa desparta valvele stridie si are parte de o surpriza de zile mari. Spre uimirea celor care au privit imaginile, protagonista videoclipului descopera o multime de perle de culoare alba. 

Din pacate, provenienta stridiei ramane necunoscuta, iar unii dintre internauti au fost de parere ca aceasta a fost crescuta intr-o ferma de stridii. Indiferent care este raspunsul corect, imaginile sunt incredibile si au fost urmarite de aproape 2 milioane de oameni curiosi sa descopere comoara ascunsa in interiorul acestei stridii de dimensiuni considerabile.    


Vezi episoade in intregime pe