"Au ras de nasul meu. M-au numit urat. Au spus ca nu am prieteni", au fost cateva cuvinte ale baietelului in filmuletul pe care mama lui l-a inregistrat imediat dupa ce l-a luat de scoala pentru a evita batausii la masa de pranz. 

Desi a descris in detaliu cum el si ceilalti copii agresati raman traumatzati dupa asemenea experiente, el a oferit si un mesaj de incurajare in finalul videoclipului, prin care le spune tuturor victimelor agresate ca:"probabil intr-o zi va fi mai bine".

Videoclipul a fost vizualitat de multa lumea, inclusiv de foarte multe persoane faimoase. De la Katy Perry, Demi Lovato, Justin Bieber, pana la Chris Evans, celebritatiile din intreaga lumea l-au sustinut pe Keaton. 

"Fii puternic, Keaton. Nu-i lasa sa te transforme intr-o persoana rece. Iti promit ca lucrurile se vor imbunatati. In timp ce "derbedeii" de la tine de la scoala au decis ce fel de persoane vor sa fie in aceasta lume, ce-ar fi ca tu si mama ta sa veniti la premiera Avengers din LA, anul viitor?", a fost mesajul de sustinere al lui Chris Evans pe contul lui de Twitter. 

"Ai un prieten in mine, fratiorul meu mai mic! Da-mi un mesaj in privat si putem sa vorbim! Te iubesc prietene!", a fost reactia lui Justin Bieber dupa ce a vazut filmuletul. 

Vezi mai jos videoclipul care a rupt inimile multor inimi si a adus o serie de reactii din partea vedetelor din intreaga lume.