Cea mai mare dorinta a tinerei este sa duca o viata normala si sa ajunga la o greutate normala, iar spre norocul ei, tanara a avut parte in viata ei de oamenii care au ajutat-o sa nu renunte. 

Inca din copilarie, Tracy Ryan a fost nevoita sa invete sa nu ii mai asculte pe oamenii care o jigneau de fiecare data pentru felul in care arata. Cuvintele dure pe care oamenii le spuneau la adresa ei o dureau foarte tare si nu a mai acceptat sa simta la nesfarsit aceasta suferinta.

Cu toate acestea, singura ei evadare de lumea reala a fost mancatul in exces si pretindea ca este fericita, dar a ajuns intr-un punct in care nu s-a mai putut pacali singura. Pentru ca nu stia ce sa mai faca, tanara a cerut ajutorul unui specialist, iar primul pas a fost sa invete sa gandeasca pozitiv si sa isi doreasca din ce in ce mai tare sa isi duca la bun sfarsit misiunea de a slabi.

Chiar daca nu a fost deloc usor sa scape de greutatea propriului corp, tanara a reusit intr-un final sa duca la bun sfarsit activitati la care inainte nici nu se gandea. Cu fiecare zi chipul ei radia de fericire, iar pas cu pas rezultatele au inceput sa apara. Imaginile vorbesc de la sine.