A fost parasita la altar si s-a razbunat in cel mai bun mod. Ce a facut tanara dupa ce si-a vandut toate bunurile

20 Ianuarie 2016, 17:08

A fost parasita la altar si s-a razbunat in cel mai bun mod. Ce a facut tanara dupa ce si-a vandut toate bunurile
Citeste mai mult despre: razbunare, altar, calatorie, demisie, parasita,
Katy Colins, in varsta de 30 de ani, a trecut printr-o experienta pe care nicio femeie nu si-o doreste. A fost parasita chiar la altar de catre barbatul alaturi de care spera sa-si petreaca tot restul vietii.

Dupa aceasta experienta traumatizanta pentru orice femeie, Katy a decis sa isi vanda bunurile, sa isi dea demisia si sa calatoreasca in jurul lumii.

Povestea ei a devenit populara pe internet, unde cei mai multi au laudat decizia inspirata a tinerei de a-si reface viata in acest mod. Mai mult, Katy a scris si o carte despre acest eveniment din viata ei, care a devenit rapid un bestseller.

Citeste si: O profesoara si-a vazut eleva ca se urca in masina unui necunoscut! Reactia de moment i-a schimbat complet viata fetei

Acum, fostul ei logodnic, Thom Soutter, cel care a parasit-o la altar, si-a refacut viata cu o alta femeie, cu care s-a si logodit. Dupa despartirea de Katy, barbatul s-a mutat in Dubai, unde a intalnit-o pe actuala logodnica si urmeaza sa se casatoreasca.

Acesta a spus pentru Mirror ca "ii doresc numai bine lui Katy, dar abia astept sa ma insor cu Allison. E trist totusi ca o relatie esuata din trecut a devenit un subiect atat de popular acum".

Intre timp, Katy si-a vindecat ranile calatorin in jurul lumii. Aventurile lui Katy din Thailanda, India sau Nepal s-au transformat astfel intr-un bestseller. Iar faptul ca a fost parasita la altar a fost "cel mai bun lucru care i s-a intamplat".Vezi episoade in intregime pe