A intors toate scaunele juratilor! "Ma simt de parca as fi fanul tau", i-a spus Christina Aguilera, dupa ce a ascultat-o

01 Martie 2016, 15:57

A intors toate scaunele juratilor!  Ma simt de parca as fi fanul tau , i-a spus Christina Aguilera, dupa ce a ascultat-o
Citeste mai mult despre: The Voice, Christina Aquilera, Jurati, show,
A cantat Curly Sue in filmul cu acelasi nume, iar acum e revenit pe scena. Alisan Porter este cea care a reusit sa intoarca toate cele 4 scaune ale juratilor de la The Voice.

Nu a durat deloc mult pana cand toate 4 butoanele au fost apasate de Adam Levine, Blake Shelton, Pharell Williams si Christina Aguilera. Ba mai mult, Christina s-a aratat incantata de prestatia lui Alisan si a mers cat mai aproape de aceasta, pe scena.

Intrebata care este povestea ei, femeia a povestit ca a avut parte de catvea momente mai putin placute, pe care a reusit sa le depaseasca si ca acum isi doreste sa fie o mama buna. "Simt ca universul are un plan pentru mine pentru ca voi v-ati intors astazi.", a mai spus Alisan.

Christina Aquilera i-a spus concurentei ca "nimeni nu munceste la fel de mult ca o mama", iar cuvintele ei par sa fi fost suficiente pentru ca ea sa devina mentorul ales.

Esti pregatit? Revine competitia suprema a vocilor! TU CATE SCAUNE CREZI CA POTI SA INTORCI? Inscrierile au inceput, pe vocearomaniei.protv.ro!


Vezi episoade in intregime pe