In textul scris de cele doua femei si postat de cei de la Littlethings.com este povestita ziua in care in restaurantul din Savannah a intrat un barbat in varsta, veteran de razboi. Ce a atras atentia asupra lui a fost faptul ca barbatul a  salutat pe toata lumea, de la intrarea in restaurant pana la masa sa.

Unul dintre cei care serveau acolo l-a tratat pe barbat cu foarte multa rabdare si chiar i-a ascultat povestile de viata pe bare batranul a inceput sa i le spuna, impotriva catorva priviri dezaprobatoare pe care clientii le aveau.

"Eu si mama mea l-am chemat pe chelner si i-am spus ca vrem sa platim noi masa pe care veteranul o va lua, insa el ne-a raspuns plin de mandrie ca altcineva facuse asta deja, pentru batran. Pe fetele tuturor clientilor au fost zambete largi in momentul in care chelnerul i-a spus barbatului ca mancarea sa a fost platita. Acesta a plecat, insa nu fara a-si lua la revedere de la fecare persoana in parte, exact asa cum ne salutase la venire.", a scris una dintre cele doua femei.

Postarea a adunat peste 40 000 de aprecieri iar comentariile arata ca intamplarea a emotionat un numar foarte mare de persoane.

 

"Last evening, my mom and I were walking into Texas Roadhouse in Savanah, GA. when we noticed a man sitting on the...

Posted by Love What Matters on Sunday, 28 February 2016