A lasat camera video pornita in timpul unei plimbari prin padure. Ce a observat cand s-a uitat la filmare

24 Februarie 2016, 12:13

A lasat camera video pornita in timpul unei plimbari prin padure. Ce a observat cand s-a uitat la filmare
Citeste mai mult despre: ce a observat,
Un fotograf din Utah pretinde ca ar fi descoperit unul dintre mostrii disparuti despre care toata lumea vorbeste, in urma unor imagini pe care le-a capturat in timp ce se plimba prin padure.

Barbatul a mers acasa, a descarcat filmarea facuta si a fost surprins de imaginile pe care le-a vazut. Daca urmaresti videoclipul, poti observa cu usurinta o silueta inalta, de culoare intunecata, care se misca printre copaci.

Fotograful spera chiar ca ceea ce a filmat sa fie renumitul Bigfoot, creatura legendara despre care se spune ca a fost vazut foarte rar, dar niciodata suficient de clar incat sa i se poata confirma existenta, scriu cei de la Littlethings.com.

Desi astfel de legende pot fi greu de crezut de catre unele persoane, imaginile de mai jos iti pot face pielea de gaina. Dincolo de ideea de a fi filmat o creatura ca Bigfoot, faptul ca atat de aproape de fotograf se afla, totusi, un animal de asemenea dimensiuni, este inspaimantator. Cu atat mai mult cu cat vietatea apare si dispare din cadru, intr-un mod misterios.

Vezi si tu imaginile, mai jos:  


Vezi episoade in intregime pe