A luat o suvita de par si a impletit-o cu grija. Urmatoarea miscare a tranformat totul intr-o coafura geniala

21 Ianuarie 2016, 14:40

A luat o suvita de par si a impletit-o cu grija. Urmatoarea miscare a tranformat totul intr-o coafura geniala
Citeste mai mult despre: impletituri, coafura, par, tutorial, video,
Impletiturile se numara printre preferatele doamnelor. Fie ca au parul scurt sau lung, acestea apeleaza la impletituri pentru a isi asigura un look de senzatie. 

Daca odata doar fetitele erau fericitele posesoare a unor impletituri simple, care aveau doar rolul de a respecta conditiile impuse de doamna invatatoare, astazi acest tip de coafura este in voga in randul tuturor femeilor, care acorda o atentie deosebita podoabei capilare.

Citeste si: "Saturn" - cea mai noua fita in vopsirea parului. Care sunt top 5 cele mai in voga nuante de par in acest moment

Multe dintre noi plecam de la ideea ca atunci cand parul este scurt nu putem sa ne aranjam podoaba capilara cu ajutorul impletiturilor. Ei bine, o tanara talentata vine sa demonteze acest mit. In tutorialul de mai jos iti este prezentata o metoda inedita prin care poti obtine o coafura de efect fara prea mari batai de cap. 

Nu utia: Dincolo de tendinte, este important ca alegerea coafurilor sa fie facuta in functie de fizionomie, la sfatul unui hairstilist experimentat.

 

Vezi episoade in intregime pe