• PRO TV
  • A mai ramas putin pana la votul decisiv pentru eliminarea unui semifinalist. Ce strategii se fac la Ferma Vedetelor

A mai ramas putin pana la votul decisiv pentru eliminarea unui semifinalist. Ce strategii se fac la Ferma Vedetelor

A mai ramas putin pana la votul decisiv pentru eliminarea unui semifinalist. Ce strategii se fac la Ferma Vedetelor

In editia de miercuri de la Ferma Vedetelor, concurentii eliminati din competitie vor vota pentru eliminarea unui dintre cei patru semifinalisti.

Venirea tuturor fermierilor a starnit emotii puternice de ambele parti, atat pentru cei patru finalisti, cat si pentru cei reintorsi in Ferma Vedetelor.

Strategiile, lupta pentru aliante, jocurile de persuasiune sunt principalele preocupari ale fermierilor, care incearca sa castige teren pe ultima suta de metri, inaintea votului in care se decide care fermier dintre Lili, Maria, Paul si Vasile iese din cursa pentru finala. 

In editia din aceasta seara, cei 16 fermieri au continuat pregatirile pentru nunta care va avea loc la ei, avand parte de un ajutor de nadejde, adica chiar de Iulia Vantur, care a petrecut o zi alaturi de ei. Frumoasa prezentatoare a incercat cateva experiente noi, printre care si framantatul cozonacilor.

Desi atentia s-a indreptat spre activitatile legate de nunta, nu au lipsit si discutiile dintre concurenti, tinand cont ca se apropie votul decisiv. Cel mai aprins dialog l-au avut Mircea N. Stoian si Octavian Strunila, cei doi arucandu-si vorbe grele legate de strategiile pe care le-au facut in ultimele zile. 

Pana sambata telespectatorii pot vota Cel mai harnic fermier, la numarul 1264, trimitand un SMS (tarif 0,48€ - TVA inclus) cu numarul aferent favoritului: 

01. VASILE

02. ANDA

03. AMI

04. MIRCEA

05. DENIS

06. SORANA

07. MARIA

08. LILI

09. MARCEL

10. OCTAVIAN

11. ELENA

12. SAVETA

13. PAUL

14. BENNY

15. VIOREL

16. ROXANA. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni