A primit 7 ani de inchisoare, la varsta de 22 de ani, pentru ca dorinta de control a facut-o sa isi injunghie iubitul

17 Aprilie 2018, 12:59

A primit 7 ani de inchisoare, la varsta de 22 de ani, pentru ca dorinta de control a facut-o sa isi injunghie iubitul
Are 22 de ani, dar pana la 30 va fi inchisa intr-o institutie corectionala. Tanara si-a injunghiat iubitul, din cauza unei dorinte de control de neoprit.

Tanara de 22 de ani locuia cu iubitul ei si totul parea sa decurga in mod exemplar. Viitoare profesoara, Jordan era implicata in activitati caritabile si nimic nu ar fi dat de banuit ca urma sa se intample ceva tragic.

Se pare ca studenta avea o dorinta de a-si controla iubitul de nestavilit: nu accepta ca acesta sa iasa din casa imbracat altfel decat in hainele alese de ea, nu avea voie sa doarma in pat, langa ea, iar uneori totul devenea atat de agresiv incat tanarul era lovit de Jordan.

Totul a culminat cu momentul in care Jordan l-a injunghiat pe iubitul ei, dupa care a refuzat sa il ajute sa ajunga la spital.

Vecinii au fost cei care au alertat politia, dupa ce au auzit si vazut diverse lucruri ingrijoratoare. In ciuda faptului ca tanarul povestea ca si-a facut singur ranile care erau vizibile.

Fata isi descuraja iubitul atunci cand acesta avea aspiratii si il invata ca ar mai bine sa nu ia legatura cu familia si prietenii lui, Procurorii au pus vulnerabilitatea baiatului pe seama unei afectiuni de care acesta sufera si care, spun ei, il face foarte usor de manipulat.

Sursa: Daily Mail

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO