A publicat aceasta imagine si a transmis un mesaj pentru femeile din intreaga lume. Fotografia s-a viralizat imediat

21 Ianuarie 2016, 12:53

A publicat aceasta imagine si a transmis un mesaj pentru femeile din intreaga lume. Fotografia s-a viralizat imediat
Citeste mai mult despre: imagine, femei, mesaj, viral,
Anna Victoria este o femeie extrem de frumoasa, cu un trup intens lucrat in sala de sport, despre care nu iti vine sa crezi ca inca mai vorbeste despre increderea in sine.

Daca multe dintre cele care citesc acest articol si-au facut planurile de dieta si sport pe acest an, sfatul nostru este sa cititi cu atentie mesajul Annei. 

Degeaba ti-ai propus in acest an sa iti lucrezi trupul, daca renunti dupa un timp pentru ca rezultatele nu apar peste noapte. Anne este un guru al fitness-ului, care incearca sa le transmita femeilor din intreaga lume ca increderea in sine trebuie sa existe.

Cand progresul pare greu de realizat sau chiar de neatins, Anne le reaminteste doamnelor si domnisoarelor ca aspectele fizice nu sunt nici pe departe cele mai importante lucruri din viata cuiva.

Tanara a publicat pe contul de Instagram o poza in care abdomenul sau face cute, dar descrierea este cea care conteaza: "Abdomenul tau nu trebuie sa fie perfect pentru a fi sanatos, nu trebuie sa fie perfect plat pentru a-l accepta, nu trebuie sa fie plat ca sa te simti frumoasa si sa ai incredere in tine. Nu trebuie sa lasam aspectele fizice sa impuna standardele de frumusete.".

Anne a primit o multime de complimente de la femeile care ii urmaresc contul si care sunt de aceeasi parere cu ea.

Vezi episoade in intregime pe