• PRO TV
  • A reusit sa isi elimine adversarul pe ultima suta de metri. Cine e concurentul care paraseste competitia dupa 26 de zile

A reusit sa isi elimine adversarul pe ultima suta de metri. Cine e concurentul care paraseste competitia dupa 26 de zile

A reusit sa isi elimine adversarul pe ultima suta de metri. Cine e concurentul care paraseste competitia dupa 26 de zile

Randurile se strang, iar conditiile de trai sunt din ce in ce mai grele atat pe Insula Exilului, cat si pe insula pe care locuiesc concurentii din Tribul Araw.

Dupa multe zile in care nu au avut nicio activitate, concurenti aflati pe Insula Exilului au fost anuntati ca vor participa la un duel. Ceea ce nu au stiu a fost faptul ca, de aceasta data, toti cei cinci "exilati" aveau sa intre in lupta pentru a isi pastra locul in competitie. 

Dar nu aceasta a fost singura surpriza de care au avut parte Maria, Lucian, Liviu, Diana si Ina. Ajunsi pe "terenul de lupta", concurentii de pe Insula Exilului au realizat ca duelul lor urma sa se desfasoare sub atenta supraveghere a concurentilor din Tribul Araw.

Ambele tabere s-au declarat uimite in momentul intalnirii, insa de departe cele mai multe reactii au venit din partea Tribului Araw. Atunci cand au realizat in ce conditii au trait "colegii" aflati pe Insula Exislului, lacrimile au inceput sa curga pe obrajii concurentelor din tabara Araw. Fetele s-au simtit vinovate pentru toate momentele in care s-au plans ca nu au sufiecienta mancare si nici conditii decente de trai, avand in vedere situatia celor aflati in exil. 

In ciuda greutatilor pe care le-au intampinat pe Insula Exilului, cei cinci concurenti nu si-au pierdut dorinta de a lupta. Determinarea si teama de nu a parasi competitia au fost motivele pentru care acestia s-au implicat total in proba propusa de Dragos Bucurenci. 


Aflati in spatele unor porti inchise cu cate trei lacate, concurentii au fost nevoiti sa isi construiasca un mecanism prin care sa poata intra in posesia cheilor menite sa le redea libertatea. Rand pe rand, Liviu, Ina, Maria si Lucian au reusit sa isi construiasca drumul spre libertate, starnind uimirea, dar si admiratia concurentilor din Tribul Araw, care au privit de pe margine intreaga confruntare. Din pacate, Diana a pierdut aceasta proba si a fost eliminata definitiv din concurs.


Asa cum ne-a obisnuit, Lucian a savurat din plin victoria, semn ca isi doreste cu orice pret sa ramane pe insula pana la finalul competitiei. "Sadic! Sadic! E nebun baiatul!", a fost replica lui Lucian in momentul in care a evadat. 

Show-ul Supravietuitorul este si pe www.voyo.ro 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni