Daca te vei concentra doar pe rezultate, nu vei realiza deloc ceea ce se intampla cu corpul tau. Este si cazul tanarului din filmuletul de mai jos care a decis sa isi schimbe complet stilul de viata si felul in care arata.

Primul pas a fost sa inceapa sa mearga mai mult. Singurul lui scop era sa mearga, fara sa se concentreze prea mult pe arderea caloriilor sau pe slabire. Ce a urmat a fost o sursa de inspiratie pentru el. Barbatul si-a dta seama ca poate sa priveasca cu alti ochi orasul in care locuieste, ca lumea este mai frumoasa si ca si trupul lui are un alt aspect.

Ceea ce a realizat tanarul este faptul ca daca merge pe jos nu numai ca slabeste, dar vede si problemele celor din jurul sau si asa si-a dat seama ca in lungul drum pe care il parcurge in fiecare zi poate sa le dea cate o portie de mancare oamenilor nevoiasi pe care ii intalneste in ziua respectiva.

Intr-un singur an, tanarul a reusit sa slabeasca peste 45 de kg, dar cea mai importanta realizare a sa a fost ca a capatat o noua perspectiva asupra vietii.