A slabit 45 de kilograme fara sa mearga la sala. A apelat la o metoda bizara, dar care i-a redat increderea in umanitate

22 Septembrie 2017, 08:36

A slabit 45 de kilograme fara sa mearga la sala. A apelat la o metoda bizara, dar care i-a redat increderea in umanitate
Citeste mai mult despre: slabire, 45 de kilograme, metoda, sala,
Cand vine vorba despre slabire, oamenii sunt in stare sa faca orice, dar putini oameni sunt costienti cat de lunga este calatoria pana la rezultatul si cat de importanti chiar si cei mai mici pasi.

Daca te vei concentra doar pe rezultate, nu vei realiza deloc ceea ce se intampla cu corpul tau. Este si cazul tanarului din filmuletul de mai jos care a decis sa isi schimbe complet stilul de viata si felul in care arata.

Primul pas a fost sa inceapa sa mearga mai mult. Singurul lui scop era sa mearga, fara sa se concentreze prea mult pe arderea caloriilor sau pe slabire. Ce a urmat a fost o sursa de inspiratie pentru el. Barbatul si-a dta seama ca poate sa priveasca cu alti ochi orasul in care locuieste, ca lumea este mai frumoasa si ca si trupul lui are un alt aspect.

Ceea ce a realizat tanarul este faptul ca daca merge pe jos nu numai ca slabeste, dar vede si problemele celor din jurul sau si asa si-a dat seama ca in lungul drum pe care il parcurge in fiecare zi poate sa le dea cate o portie de mancare oamenilor nevoiasi pe care ii intalneste in ziua respectiva.

Intr-un singur an, tanarul a reusit sa slabeasca peste 45 de kg, dar cea mai importanta realizare a sa a fost ca a capatat o noua perspectiva asupra vietii.

Vezi episoade in intregime pe