Conform Little Things, din ce in ce mai multe familii aleg sa isi decoreze casa folosind o tehnica de amenajare extrem de populara in urma cu cateva sute de ani. Numita "cordwood construction", aceasta tehnica implica realizarea unui "mozaic" din bucati de lemn. 

Citeste si: Timp de 20 de ani a strans fiecare moneda pe care a gasit-o. Cati bani a strans si ce a facut cu ei

Pentru realizarea unei astfel de pardoseli se folosesc bucati din lemn gasite in padure, cazute din copaci, sau din resturile ramase in urma producerii pieselor de mobilier.

In imaginile de mai jos, lemnul a fost utilizat pentru a transforma o pardoseala rece si veche intr-un frumoasa, care confera casei un aer primitor. In prima instanta, bucatile circulare de lemn sunt asezate una cate una pe suprafata cu pricina. Apoi, fiecare disc este lipit direct pe pardoseala. Odata incheiata si aceasta etapa. lemnul este presat pentru a deveni o masa compacta. 

In momntul in care lipiciul s-a uscat, peste bucatile de lemn se aplica un strat de poliuretan pentru a uniformiza intreaga suprafata.

#1 is Cordwood Flooring by Sunny in sunny Arizona http://cordwoodconstruction.wordpress.com/2014/12/20/cordwood-flooring-by-sunny-in-sunny-arizona/

Posted by Cordwood Construction on Friday, September 25, 2015

 

Galbin Gabriel from Romania sent me these pictures of the beginnings of a cordwood floor in his entrance way. In the...

Posted by Cordwood Construction on Thursday, September 10, 2015

 

Cordwood Flooring by Sunny in sunny Arizona....

Posted by Cordwood Construction on Sunday, January 31, 2016


The paw of approval:0) Many have asked about the dog. Martin says, "It is a Slovakian Wire-Haired pointing dog. It is breed from my country." Thank you Martin.

Posted by Cordwood Construction on Saturday, August 29, 2015