Cunoscut de oamenii strazii drept Chico, Isaac a trait departe de familia sa timp de 40 de ani. Altfel spus, barbatul a trait sub cerul liber inca de la varsta de 25 ani. 

Citeste si: Taticii vor intelege cel mai bine aceasta stire. Filmuletul de mai jos s-a viralizat cu o viteza uimitoare

Intamplarea a facut ca Gabby sa il intalneasca pe Isaac si sa il ajute sa inregistreze un material video prin intermediul organizatiei nonprofit "Miracle Message". ONG-ul ajuta oamenii fara adapost sa isi gaseasca familiile folosind scurte materiale video, postate pe retelele de socializare. Internautii popularizeaza respectivele mesaje video, iar sansele ca un om al strazii sa isi gaseasca rudele cresc.

"Stiu ca a trecut foarte mult timp de cand nu ne-am vazut, dar imi amintesc de voi asa cum erati in tinere. Imi lipsiti enorm!", a spus Isaac Avila in videoclipul respectiv.

Din fericire, sora lui Isaac, Lupe, a vazut mesajul si a calatorit din Carolina de Nord pana in Miami pentru a isi intalni fratele "pierdut", scrie Little Things. Intalnirea emotionanta dintre cei doi a fost filmata si poate fi urmarita in materialul video de mai jos.