De atunci, britanica de 32 de ani a trecut printr-o serie de interventii chirurgicale, care au ajutat-o sa-si imbunatateasca aspectul fizic, iar intre timp a reusit sa treaca peste aceasta tragedie si din punct de vedere psihic. 

Katie Piper a gasit un barbat care sa o aprecieze si sa o iubeasca asa cum merita, iar la sfarsitul anului trecut s-au casatorit, iar cei doi au impreuna o fetita, pe Belle Elizabeth.

La inceputul saptamanii, Katie a participat la premiera filmului Batman V Superman din Londra, ocazie cu care frumoasa femeie a impresionat cu aparitia sa. Imbracata intr-o rochie neagra, cu trena, la care a accesorizat un cluch de aceeasi culoare, prezentatoarea TV a fost una dintre vedetele apreciate pentru aparitia stilata. 

Intre timp, Katie Piper si-a deschis la scurt timp de la recuperare o fundatie si s-a dedicat salvarii altor femei care au trecut prin aceeasi situatie. Ea a devenit, in plus, personalitate TV si a publicat carti despre tragedia prin care a trecut, dorindu-si sa faca publice atacurile chimice si sa le atraga oamenilor atentia ca exista victime ale unor astfel de gesturi crude si a unor oameni bolnavi.