Single-ul "Cheap Thrills" este cel de-al doilea extras de pe albumul "This Is Acting". Piesa are deja un remix realizat in colaborare cu Sean Paul si lansat in luna februarie a anului 2016. 

Citeste si: Pustiul are show-ul in sange! A ridicat sala in picioare si i-a facut pe jurati sa uite pentru cateva minute unde se afla

Datorita ritmului antrenant si a refrenului usor de retinut, "Cheap Thrills" a intrat in preferintele publicului inca din momentul premierei, care a avut loc in cadrul emisiunii "The Tonight Show". 

Sia a promovat lansarea noului videoclip si pe retelele de socializare, acolo unde a publicat diferite clipuri in care apare Maddie Ziegler. Fetita de doar 13 ani continua sa uimeasca audienta cu miscarile sale de dans. Nascuta pe 30 septembrie 2002, Maddie a devenit un adevarat fenomen la nivel international datorita coregrafiei executate intr-unul dintre cele mai vizionate videoclipuri ale anului 2014: "Chandelier".

Acum, Maddie pare pregatita sa duca totul la un alt nivel. Micuta dansatoare se dezlantuie pe acordurile melodie "Cheap Thrills" si ne ofera cateva cadre spectaculoase din viitorul videoclip al Siei.