A urcat pe scena si in mai putin de 20 de secunde a intors toate scaunele. Melodia lui Lady Gaga i s-a potrivit perfect

04 Martie 2016, 11:43

A urcat pe scena si in mai putin de 20 de secunde a intors toate scaunele. Melodia lui Lady Gaga i s-a potrivit perfect
Unul dintre copiii care au cucerit toate inimile la The Voice Kids este fetita care a ales sa cante melodia lui Lady Gaga, "Born this way". Noemi a intors toate scaunele si a mers mai departe in competitia menita sa o transforme intr-un adevarat star.

Fata a urcat pe scena plina de incredere, iar la cateva secunde dupa ce a inceput sa cante, juratii erau deja pregatiti sa intoarca scaunele. Acest lucru s-a si intamplat, mai rapid decat s-ar fi asteptat cei 4 membrii ai juriului, in 20 de secunde fiecare o dorind-o in echipa sa.

Fetita a continuat sa cante fara emotii si sa se simta foarte bine pe scena. S-a bucurat de melodie, a dansat si a avut o prezenta scenica la fel ca a unei vedete deja consacrate.

Melodia pare sa i se fi potrivit de minune, tinand cont de pasiunea pe care Noemi a dovedit-o in timp ce canta.

Membrii jurului s-au bucurat de prestatia micutei pe tot parcursul melodiei, iar din culise, familia lui Noemi s-a aratat fericita si la fel de increzatoare in fortele fetei.

In final, publicul a aplaudat-o in picioare. Vezi si tu prestatia lui Noemi:

La Vocea Romaniei - Junior, vocile noii generatii dau tonul unei super competitii! Inscrierile au inceput, pe vocearomaniei.protv.ro!

Vezi episoade in intregime pe