Actorii din Las Fierbinti au spus Romania, jos palaria!

Actorii din Las Fierbinti au spus Romania, jos palaria!

Ieri seara, de la 21:30, Florin Busuioc, Tania Popa si Catalin Neamtu au spus pentru prima data in fata telespectatorilor: Romania, jos palaria!, intr-o bucurie de emisiune, plina voie buna si mult umor. Muzica live, hituri celebre, dans, energie pozitiva si o galerie pe masura sunt doar cateva cuvinte care ar putea descrie atmosfera exploziva din platoul emisiunii. 

Indragitii actori din Las Fierbinti, Costi Dita, Adrian Vancica, Mihai Margineanu, Mihai Rait, Anca Dumitra si Ionut Ciocia au venit in platoul Romania, jos palaria!, s-au impartit in doua echipe si au incercat sa faca fata probelor pregatite de Busu, cum s-au princeput mai bine, sub atenta supraveghere si activa participare a celor doi capitani de echipa, Tania Popa si Catalin Neamtu.

De la muzica, la filme, la personalitati celebre, istorie, geografie, proverbe si zicatori si pana la jocuri din copilarie, Busu i-a trecut prin toate! Presiunea timpului, care se scurgea in cronometru, a creat panica intre concurenti, iar rezultatele au fost de-a dreptul savuroase! Costi Dita a uitat unde este Castelul Peles de teama sa nu ii explodeze cadoul in maini, Adrian Vancica s-a bagat sub pupitru cand a vazut ca cei dn echipa au rastalmacit complet povestea la proba Telefonul fara fir. Margineanu a reusit sa puna palaria perfect pe Curtea de Arges, iar Anca Dumitra nu a cazut in plasa intinsa de Busu. 

Ieri seara nu a existat nicio echipa pierzatoare! Echipa albastra condusa de Catalin Neamtu a castigat prin punctajul acumulat, iar echipa rosie, condusa de Tania Popa, a reusit sa se tina de promisiunea facuta la inceputul emisiunii: “Jucam la 0!”. 

Saptamana viitoare doua noi echipe ii vor tine piept lui Busu si probelor pe care le pregateste, intr-o noua editie in care se striga tare: Romania, jos palaria!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni