• PRO TV
  • Ada Gales, o adolescenta rebela in "O saptamana nebuna": "In primul episod, ma dezbrac de tot! Nimeni nu se astepta sa fac asta"

Ada Gales, o adolescenta rebela in "O saptamana nebuna": "In primul episod, ma dezbrac de tot! Nimeni nu se astepta sa fac asta"

Ada Gales, o adolescenta rebela in "O saptamana nebuna": "In primul episod, ma dezbrac de tot! Nimeni nu se astepta sa fac asta"

Gasca actorilor tineri din serialul "O saptamana nebuna", care va incepe la ProTV din 13 februarie de la 21.30, este intregita de Ada Gales, cea care interpreteaza rolul rebelei Vicky, sora mai mica a Mariei (Diana Cavallioti).

Incantata de experienta acestui proiect, Ada marturiseste ca filmarile care au avut loc vara trecuta au fost pentru ea un adevarat cadou, asta pentru ca a avut ocazia sa se afle pe acelasi platou de filmare cu mari actori precum Ileana Stana Ionescu, Tora Vasilescu sau Horatiu Malaele.

Ajungeam acasa si zambeam tamp aducandu-mi aminte cum am mancat impreuna, cum domnul Horatiu Malaele mi-a spus povesti, cum doamna Tora Vasilescu si doamna Ileana Stana Ionescu mi-au povestit de primele lor filmari”, spune Ada. “Erau foarte calzi toti. Uneori, in momentul in care se dadea “motor” si eram la cadru ma minunam cat sunt de “uriasi” actorii astia. Chiar daca stiam, sa ii vezi cum lucreaza este un cadou.” 

De fapt, intreaga experienta a fost pentru tanara actrita una extrem de emotionanta. “Am filmat la inceputul verii si a fost una dintre cele mai frumoase experiente, pentru care le multumesc tuturor. Imi aduc aminte ca in momentul in care s-a strigat “Ada Gales a terminat filmarea” am inceput sa plang”, isi aminteste aceasta incantata. 

Despre personajul sau, Vicky, Ada spune ca aceasta este o adolescenta “cool si rebela, care stie ce gandeste. E tonica si cumva fara limite. Poate putin rasfatata, dar nu pot decat sa-mi apar personajul”, adauga ea. Atat de rebela, incat in primul episod ii va surprinde pe toti cand isi va da jos rochia: “Imi amintesc ca repetam la cadru secventa din primul episod in care ma dezbrac si in momentul in care mi-am smuls rochia nimeni nu se astepta sa fac asta si atunci doamna Tora Vasilescu s-a intors mirata si m-a vazut cu mainile in sold… si toata lumea a inceput sa rada.”

Vicky este sora mai mica a Mariei (Diana Cavallioti). Fire total opusa, Vicky este rebela, are un stil aparte de a se imbraca si ii place sa socheze. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni