marime text:

Adela Popescu, intr-o rochita cat un tricou la Cancan TV. Cu ce declaratie indrazneata a uimit actrita din "Pariu cu viata"

Adela Popescu, intr-o rochita cat un tricou la Cancan TV. Cu ce declaratie indrazneata a uimit actrita din  Pariu cu viata
Adela Popescu, intr-o rochita cat un tricou la Cancan TV. Cu ce declaratie indrazneata a uimit actrita din "Pariu cu viata"

Adela Popescu si Radu Valcan au fost invitati in platoul Cancan TV unde au vorbit despre expozitita de cadavre de la Muzeul Antipa la care au fost recent.

Adela a venit imbracata intr-o rochita extrem de scurta, neagra, insotita de iubitul ei, Radu Valcan.

Cei doi actori au vorbit despre expozitie, care li s-a parut foarte interesanta. Actrita a dezvaluit ca si-ar duce copiii la muzeu si a spus ca este de acord cu o astfel de expozitie. Cel mai mare soc e pentru apropiatii celor care si-au dat acordul sa fie expusi in acest mod, este de parere Adela Popescu.

Actrita din "Pariu cu viata" a facut si o gluma destul de indrazneata la un moment dat: "Mi-e mult mai simplu sa-l dezbrac pe Radu si sa invat asa anatomie", a declarat ea in platoul Cancan TV.

Vezi VIDEO pe cancan.ro

Nu se mai epileaza de opt ani si crede ca asta o face sa fie o femeie adevarata. Cum arata tanara fara haine. FOTO Doliu in hip-hopul romanesc! Un cantaret a murit intr-un accident rutier

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor3 mesaje