marime text:

Adela Popescu, intr-o rochita cat un tricou la Cancan TV. Cu ce declaratie indrazneata a uimit actrita din "Pariu cu viata"

Adela Popescu, intr-o rochita cat un tricou la Cancan TV. Cu ce declaratie indrazneata a uimit actrita din  Pariu cu viata
Adela Popescu, intr-o rochita cat un tricou la Cancan TV. Cu ce declaratie indrazneata a uimit actrita din "Pariu cu viata"

Adela Popescu si Radu Valcan au fost invitati in platoul Cancan TV unde au vorbit despre expozitita de cadavre de la Muzeul Antipa la care au fost recent.

Adela a venit imbracata intr-o rochita extrem de scurta, neagra, insotita de iubitul ei, Radu Valcan.

Cei doi actori au vorbit despre expozitie, care li s-a parut foarte interesanta. Actrita a dezvaluit ca si-ar duce copiii la muzeu si a spus ca este de acord cu o astfel de expozitie. Cel mai mare soc e pentru apropiatii celor care si-au dat acordul sa fie expusi in acest mod, este de parere Adela Popescu.

Actrita din "Pariu cu viata" a facut si o gluma destul de indrazneata la un moment dat: "Mi-e mult mai simplu sa-l dezbrac pe Radu si sa invat asa anatomie", a declarat ea in platoul Cancan TV.

Vezi VIDEO pe cancan.ro

Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO Thalia, in costum de baie la 43 de ani. Cum arata acum corpul actritei care i-a impresionat pe toti cu silueta ei in Marimar

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor3 mesaje