Adevarul despre hipnoza. Ce se intampla dupa ce intri in transa: 3 lucruri pe care sigur nu le stiai

12 Iulie 2014, 09:21

Adevarul despre hipnoza. Ce se intampla dupa ce intri in transa: 3 lucruri pe care sigur nu le stiai
Citeste mai mult despre: hipnoza, curiozitati,
Cu siguranta ai vazut in filme faptul ca atunci cand cineva este hipnotizat scoate la iveala secretele pe care le are sau ai vazut in spectacole magicieni care fac asta.

Uita tot ce stiai despre asta si gandeste-te ca nu e nimic mai mult decat entertainment. Toate acestea nu au nicio legatura cu hipnoza reala.

Iata mai jos trei lucruri adevarate pe care cu siguranta nu le stiai despre hipnoza dezvaluite de unul dintre hipnoterapeutii cei mai celebri din America, Donald Michael Kraig.

  1. Hipnoza nu inseamna somn. Atunci cand esti hipnotizat cu siguranta nu iti pierzi controlul si un hipnotizator nu te va face niciodata sa latri sau sa macani ca o rata

  2. Hipnoza nu functioneaza doar la anumiti oameni si mai ales la cei mai putin intelgenti. Din contra, cu cat esti mai creativ, mai imaginativ sau mai inteligent cu atat mai simplu iti este sa intri in starea de hipnoza. Cel mai important este sa urmezi pasii pe care hipnoterapeutul te pune sa-i faci.

  3. Hipnoza nu este periculoasa. Mult timp s-a crezut contrariul, dar cercetarile au demonstrat ca nu poti ramane in starea de hipnoza si sa nu te mai poti reintoarce in realitate. Cand esti hipnotizat, auzi tot ceea ce se intampla in jurul tau si iti amintesti absolut tot ce se petrece in realitate.

    Acum ca stii toate acestea, te-ai lasa hipnotizat?


 

Vezi episoade in intregime pe