• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Adrian Tutu si-a facut debutul in televiziune. A compus un cantec pentru serialul “Pariu cu viata”! FOTO

Adrian Tutu si-a facut debutul in televiziune. A compus un cantec pentru serialul “Pariu cu viata”! FOTO

Adrian Tutu si-a facut debutul in televiziune. A compus un cantec pentru serialul “Pariu cu viata”! FOTO

A castigat voturile si simpatia a milioane de romani fapt ce l-a adus in postura de invingator la “Romanii au talent”, iar acum Adrian Tutu isi face debutul in televiziune in serialul ”Pariu cu viata”, care va avea marea premiera la Pro Tv pe 12 septembrie.

Invitat special intr-unul dintre episoadele serialului “Pariu cu viata”, Adrian Tutu a simtit din plin emotiile unui actor la debut. “A fost pentru prima data pentru mine cand am filmat, m-am simtit foarte bine alaturi de intrega echipa din Buftea, recunosc ca am avut emotii pentru ca nu am mai facut asta niciodata iar experienta de la “Romanii au talent” nu se compara cu aceasta”, marturiseste Adrian.

Special pentru secventa in care elevii se revolta impotriva conducerii Colegiului National de Arte si a programei scolare, Adrian Tutu a compus un cantec protest in… 3 minute. “Producatorii mi-au spus ce-si doresc si eu, in cateva minute, am scris versurile unui cantec special pentru greva elevilor. Suna cam asa : ”Este un mesaj de la noi pentru voi, suntem tineri, avem curaj, punem pariu cu viata, a venit momentul sa ne-ndeplinim speranta”. Si asta e doar o parte din cantec, restul vor vedea telespectatorii la Pro Tv”, marturiseste Adrian.

Secventa filmata alaturi de castigatorul competitiei “Romanii au talent” le-a amintit tinerilor din “La-La Band” de momente din viata lor reala. Bubu marturiseste ca si-ar fi dorit, cand era mai mic, sa ia parte si el la o greva. “Secventa a fost filmata foarte tarziu, dupa o zi caniculara, dar pentru mine a fost ca o satisfactie sufleteasca, de mic imi doream sa iau parte la o greva, vroiam sa le cer tuturor ca la scoala sa cantam numai Beatles. La filmare chiar m-am si urcat sus pe gard si strigam cat puteam eu de tare: “sa vina directorul!”, spune amuzat Bubu.
    

Alaturi de toti colegii lui din “La-La Band”, Bubu a fost impresionat de talentul deosebit al lui Adrian Tutu. “Tutu este foarte talentat, a facut cantecul-protest in cateva minute, i s-a explicat despre ce e vorba si am ramas uimit de creativitatea lui fantastica.”

Impresionat de atmosfera de pe platouri si de colegii de filmare Adrian Tutu isi doreste sa revina in Buftea. “Mi s-a parut foarte frumos sa fiu invitat si cu mare placere revin oricand, cei din “La-la Band” sunt niste tineri extraordinari cu care am legat prietenii”.

De luni, 12 septembrie, la Pro Tv, telespectatorii vor putea urmari “Pariu cu viata”, cel mai fresh serial al toamnei, o productie MediaPro Pictures pentru toate generatiile.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni