Alege cea mai buna pozitie a picioarelor!
In timpul unei partide de sex, nu orice pozitie a picioarelor este ok pentru a ajunge la orgasm. Asadar, experimenteaza si afla ce pozitie a picioarelor te duce sigur la orgasm: desfacute sau apropiate.

Gaseste pozitia sexuala care iti asigura satisfactii maxime!

Pe langa pozitia picioarele, este importanta si pozitia sexuala pentru a ajunge la orgasm. Daca tu stii deja in ce pozitie ai orgasm garantat, incearca sa ii aduci mici modificari, de la o partida de sex la alta, astfel incat sa nu intervina monotonia. In plus, nu inceta sa experimentezi si alte pozitii pana cand le gasesti pe cele ideale - pentru tine si partenerul tau.

Da frau liber imaginatiei!

Iti poti imagina orice, totul este permis! Tine-ti mintea ocupata cu imagini sau cu amintiri incarcate de erotism. Sunt ganduri premise, indicate chiar in timpul unei partide HOT de sex.

Stimuleaza-ti clitorisul!
Cand excitatia este la cel mai inalt nivel, include si clitorisul in jocurile erotice cu partenerul tau.

Intareste-ti musculatura!
Musculatura din zona perineului (unde sunt situate organelle genitale) are capacitatea sa influenteze/ controleze orgasmul. Asadar, exerseaza si intareste-ti, in primul rand, muschii vaginului.

Masturbeaza-te!
Nu te scandalize si nu te rusina! Poate fi excitant sa te masturbezi - pentru tine si iubitul tau. Masturbarea este o metoda buna sa iti cunosti corpul, sa afli ce si in ce masura iti face placere. Dupa aceea, arata-I iubitului tau ce, unde, cu ce intensitate sa-ti faca.

Tine ritmul!

Nu te nelinisti daca in timpul unei partide de sex, partenerul tau se misca mai mult si pare ca face el toata “treaba”. Nu sta ca o scandura, incepe sa te misti si tu, astfel incat miscarile voastre conjugate sa va duca pe amandoi la un orgasm cosmic.