Ai folosit capsatorul gresit pana acum? Secretul a fost dezvaluit. La ce foloseste de fapt elementul metalic

07 Decembrie 2017, 09:30

Ai folosit capsatorul gresit pana acum? Secretul a fost dezvaluit. La ce foloseste de fapt elementul metalic
Citeste mai mult despre: capsator, intrebuintare, la ce o foloseste,
Capsatorul este un element de incredere pentru oamenii care au de-a face cu rapoarte, acte, toate aceste lucruri care tin in general de birocratie si nu numai.

De cele mai multe ori capsatorul este un obiect de neinlocuit. A aparut in anul 1923 si a fost produs de compania Boston Wire Stitcher Co. 

In ultima perioada au aparut pe internet o multime de materiale video care ne arata adevarata intrebuintare a unor detalii de pe anumite obiecte. Daca pana acum le-am considerat doar de decor sau nu le-am acordat suficienta importanta, se pare ca nu sunt atat de usor de ignorat si fiecare are rolul lui.

Asa se intampla si in cazul elementului metalic al capsatorului. Care este secretul lui? Filmuletul de mai jos ne ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla: daca in mod normal, capsatorul fixeaza foile cu capsele in interior, atunci cand rasucesti acest element la 180 de grade, capsele se vor indoi in exterior.

Acest truc poate fi folosit pentru fixarea temporara a foilor, ca atunci cand veti dori sa scoateti capsele sa nu afectati hartia sau degetele.

Detaliile sunt in materialul de mai jos:

Vezi episoade in intregime pe