Ai nostri incep un nou sezon joi, 14 septembrie, la ora 21:00!

13 Septembrie 2017, 14:01

Ai nostri incep un nou sezon joi, 14 septembrie, la ora 21:00!
Citeste mai mult despre: Ai nostri, serial, sezon nou,
Serialul Ai nostri revine cu un nou sezon joi, 14 septembrie, de la ora 21:00, la PRO TV. Povestea amuzanta a celor doua familii atat de diferite, Ghica si Ciorba, continua cu o multime de intamplari neprevazute.

In primul episod, cele doua familii incep o afacere comuna cu un restaurant. Inca de la inaugurare lucrurile merg pe dos intre ei, iar asta pentru ca in numele locatiei s-a strecurat o greseala gramaticala facuta Sandu Ciorba, spre disperarea cuscrei acestuia. Ce reactie va avea Veronica Ghica in momentul in care afla ca bucatarul restaurantului este un alcoolic - infractor iesit de curand din puscarie, vom afla joi, de la 21:00, imediat dupa Las Fierbinti.

Fii unul de-ai nostri!

Casa familiei Ciorba e pregatita de oaspeti. Un telespectator poate avea parte de o experienta unica: o invitatie acasa la Ai nostri. Concursul Fii unul de-ai nostri! continua pana pe 24 septembrie, iar cei care-si doresc sa ia cina alaturi de celebrele personaje din serial, sa vada casa si restaurantul familiei Ciorba, trebuie sa povesteasca un moment amuzat prin care au trecut cu ai lor. Toate informatiile si regulamentul sunt disponibile pe site.

Ai nostri – Neam unit in comedie!

Vezi episoade in intregime pe