Desi se bucura de o mare popularitate si in afara Indiei, Aishwarya Rai pune mare pret pe traditie si poarta cu mandrie hainele traditionale la evenimente importante. Astfel, la vizita Presedintelui Frantei la New Delhi actrita a imbracat un costum traditional rosu, in care a aratat superb.

Machiata strident, accesorizata cu un colier auriu, cercei supradimensionati si o multime de bratari, Aishwarya pare desprisa direct dintr-un film indian :)

 

Aishwarya este casatorita cu un celebru actor indian - Abhishek Bachchan. Cei doi s-au indragostit in 2006, in timpul filmarilor pentru "Dhoom 2". Cuplul s-a logodit in ianuarie 2007 si s-a casatorit in aprilie 2007, intr-o ceremonie privata, la resedinta mirelui din Mumbai. Cei doi sunt considerati un supercuplu de catre indieni, echivalentul asiatic pentru Beyonce si Jay-Z.

Aishwarya a fost cuplata in trecut si cu Salman Khan, cu care a avut o relatie tensionata si pe care nu l-a iertat nici in prezent pentru ceea ce i-a facut. Acestia s-au cuplat pe platourile de filmare ale filmului de succes Hum Dil De Chuke Sanam. Daca pe ecrane formau cuplul perfect, in viata reala relatia lor a fost una extrem de agitata. Aishwarya a fost una dintre victimele comportamentului agresiv al playboy-ului de la Bollywood. Presa tabloida din India a scris ca si dupa despartire Salman a continuat sa aiba un comportament violent cu Aishwarya: potrivit tabloidelor vremii, acesta i-ar fi spart casa si i-ar fi distrus mobila, fiind in stare de ebrietate.

"Capitolul Salman Khan a fost un cosmar in viata mea si sunt recunoascatoare Domnului ca s-a incheiat. Am preferat sa pastrez tacerea in legatura cu el si cu rautatile la care m-a supus, insa el in mod repetat m-a insultat atat pe mine cat si pe familia mea", spunea Aishwarya intr-un interviu.