• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alexandra Craescu, Daniel (Max) Dragomir, Oana Radu si Anthony Icuagu au parasit competitia Vocea Romaniei!

Alexandra Craescu, Daniel (Max) Dragomir, Oana Radu si Anthony Icuagu au parasit competitia Vocea Romaniei!

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Alexandra Craescu, Daniel (Max) Dragomir, Oana Radu si Anthony Icuagu </span>au parasit competitia Vocea Romaniei!

Aceasta este saptamana decisiva pentru concurentii de la “Vocea Romaniei”! Vineri, de la 20:30, nu rata o alta editie incendiara a super show-ului difuzat de ProTV, iar apoi, pregateste-te pentru MAREA FINALA. Show-ul din 13 decembrie va fi disponibil in cursul zilei de miercuri INTEGRAL pe voyo.ro.

Echipa Loredanei: Dragos Chircu a primit cele mai multe voturi, Iulian Canaf a fost ales de antrenor, iar Alexandra Craescu a parasit competitia.

Echipa Moga: Cristian Sanda a primit cele mai multe voturi,  Liviu Teodorescu a fost ales de antrenor, iar Oana Radu a parasit competitia.

Echipa Smiley: Stefan Stan a primit cele mai multe voturi, Catalin Dobre a fost ales de antrenor, iar Anthony Icuagu a parasit competitia.

Echipa Brenciu: Iuliana Puschila a primit cele mai multe voturi, Irina Tanase a fost aleasa de antrenor, iar Daniel (Max) Dragomir a parasit competitia.

Vezi si: Lacrimile lui Brenciu ar topi orice ghetar! Omagiul adus Malinei Olinescu, cel mai emotionant moment de la VOCEA ROMANIEI

Facebook.com/VoceaRomaniei

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni