• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alexandru Musat, Ioana Ignat, Robert Botezan si Teodora Buciu sunt finalistii sezonului sase Vocea Romaniei!

Alexandru Musat, Ioana Ignat, Robert Botezan si Teodora Buciu sunt finalistii sezonului sase Vocea Romaniei!

Alexandru Musat, Ioana Ignat, Robert Botezan si Teodora Buciu sunt finalistii sezonului sase Vocea Romaniei!

  Romanii au urmarit vineri seara un spectacol extrordinar marca Vocea Romaniei! Cei opt semifinalisti s-au pregatit intens pentru aceasta etapa a competitiei, antrenorii le-au ales cele mai bune melodii, au pregatit impreuna momente memorabile, iar vineri s-au duelat pentru un loc in finala. Reprezentatiile concurentilor au fost aplaudate si apreciate, insa romanii si-au votat favoritii si au decis ca in lupta pentru marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro sa intre Alexandru Musat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Robert Botezan si Teodora Buciu din echipa Tudor.

Show-ul a fost completat in semifinala Vocea Romaniei de Tudor, Loredana, Smiley si Moga, care au renuntat la scaunele de antrenori pentru a-i bucura pe romani cu patru momente magice. Tudor a cantat, in premiera, impreuna cu trupa Vama, cel de-al doilea single de pe urmatorul album, Ghosts at war, Smiley a adus emotia pe scena vocilor si a cantat o piesa extrem de sensibila, pe care le-a dedicat-o parintilor, Confesiune, Loredana a cantat piesa Ziua de azi si a creat un moment grandios aplaudat de intreaga sala, iar Marius Moga si Robert Toma au adus petrecerea pe scena si le-au spus tuturor Cum traieste lumea buna. Pavel Bartos a transmis vineri distractia, emotiile si energia de pe scena Vocea Romaniei in casele romanilor, iar V reporter-ul Lili Sandu a adus informatii proaspete din camera magenta si a fost alaturi de concurenti si sustinatorii acestora.

Semifinala Vocea Romaniei a inregistrat 7.3 puncte de rating si 22.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.7 puncte de rating si 20.1% share. 

Momente extraordinare, emotii si lupta pentru un loc in finala Vocea Romaniei

Numele lui Smiley a fost extras vineri de Pavel Bartos, iar antrenorul a trebuit sa formeze primul duel al semifinalei. Smiley a decis sa-i trimita in prima lupta a serii pe Alexandru Musat, din echipa sa, si pe Ionut Trif, din echipa Moga. Alexandru a cantat melodia Yesterday, iar Ionut piesa Nothing else matters. Concurentii au pus foarte mult suflet si daruire in momentele prezentate si au reusit sa transmita multa emotie si forta. Antrenorii au apreciat reprezentatiile, le-au dat sfaturi celor doi, iar Smiley a spus: ”Publicul trebuie sa-si aduca aminte parcursul fiecarui concurent in concurs, deoarece fiecare moment este important. Am zis ca Alex e cam tot ce nu e Ionut, si invers. Tocmai de aia am ales asa. Mi se pare ca sunteti in antiteza completa. Alex, te felicit pentru tot ce ai facut in seara asta! La Ionut a fost energia care trebuie pentru cantecul asta. Te aplaud! Bravo!”. Marius Moga a completat: ”Felicitari amandurora! Amandoi sunteti diferiti. Alex, felicitari! Mi-a placut cum ai cantat. Insa, in seara asta eu sunt mai mult pe Metallica.”. In final, publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales in urma voturile romanilor, este Alexandru Musat.


Moga a ales cel de-al doilea duel si a decis ca Ioana Ignat, din echipa sa, sa lupte pentru un loc in finala cu Andreea Ioncea, din echipa Loredana. Doua voci puternice, care au transmis sensibilitate, putere si efervescenta. Ioana a interpretat impecabil melodia Io vivro, pe care i-a dedicat-o bunicii ei, iar Andreea a cantat piesa I'd rather go blind si a reusit sa creeze un moment plin de pasiune si determinare. Antrenorii au laudat evolutia concurentelor si au fost de acord ca ambele ar merita sa mearga mai departe in competitie. Incantat de spectacolul de pe scena vocilor, Marius Moga a spus: ”Iubesc timbrul tau, Ioana! Ai un timbru care te recomanda si o sa auzim de tine, nu doar in Romania, ci si international. Imi place ca alegi piesele pe care le simti. Important e ca o voce pe care o tii minte, e o voce de care vei mai auzi.”. Loredana le-a transmis fetelor: ”Vreau sa va multumesc pentru spectacolul pe care ni l-ati oferit! Cred ca, cu siguranta, amandoua meritati sa mergeti mai departe.”. Cele mai multe voturi din partea publicului le-a primit Ioana Ignat, care merge in finala.


Pentru cel de-al treilea duel, Loredana l-a ales-o pe Robert Botezan, din echipa Tudor, sa intre in batalie cu Stefan Roscovan, din echipa sa. Stefan a interpretat piesa Tear in my heart, iar Robert a cantat melodia Come together. Cei doi concurenti au doua voci extrem de diferite, au fost electrizanti, au reusit sa impresioneze antrenorii cu timbrele lor vocale si au realizat cel mai contrastant duel al serii. Loredana a fost fericita sa-i urmareasca si a spus: ”Foarte frumoase amandoua momentele, parca asistam la o finala in seara asta, nu la o semifinala. Cred ca tu, Robert, trebuie sa ramai intotdeauna un tip diferit si sa-ti asumi lucrul acesta fara sa-ti fie teama. Stefan, esti un flacau ca nimeni altul, un baiat frumos, cu un caracter incredibil, altruist, loial. Sunt mandra ca am descoperit un baiat talentat, un profesionist.”. Tudor a completat: ”Va felicit pe amandoi foarte mult, dar am sa-i spun cateva cuvinte lui Robert. Este, poate, cel mai interesant sezon al meu la Vocea Romaniei intalnindu-te pe tine si lucrand cu tine. La un foarte mare nivel m-ai surprins. Stiu ca ma urasti! Si eu te iubesc, cu toata dragostea!”. Cele mai multe voturi le-a primit Robert Botezan, cu care ne vom reintalni vinerea viitoare in marea finala.


Ultimul duel din semifinala Vocea Romaniei a fost unul de exceptie, format din Teodora Buciu, reprezentanta echipei Tudor, care a cantat melodia Creep, si Ramona Nerra, din echipa Smiley, care a interpretat piesa One more try. Concurentele au adus pe scena doua momente spectaculoase, pline de mister si vibratie, cu care au cucerit publicul si antrenorii. La final, Tudor a spus: ”Eu va felicit pe amandoua. In seara asta am vazut doi artisti si atat. Asta e important, dincolo de orice controversa.”. Smiley a continuat: ”Ati reusit sa ne emotionati in doua feluri diferite. Dincolo de voturi, dincolo de pareri, dincolo de toate lucrurile care se spun, noi, cei care ne uitam la Vocea Romaniei, castigam in fiecare vineri seara. Va multumesc frumos amandurora!”. Publicul a ales si de data aceasta, iar careul finalistilor a fost completat de Teodora Buciu.


Romanii au urmarit vineri un show extraordinar, plin de emotie, tensiune si momente incredibile, in care doar vocea a contat! In urma duelurilor incrucisate, Tudor intra in marea finala cu doi concurenti: Teodora Buciu si Robert Botezan, Smiley cu un concurent: Alexandru Musat, Moga cu o concurenta: Ioana Ignat, iar echipa Loredana nu va avea niciun reprezentant.

Vinerea viitoare, de la 20:30, finala Vocea Romaniei vine cu foarte multe surprize, invitati speciali si momente surprinzatoare create de concurenti impreuna cu antrenorii lor. Romanii sunt invitati sa-si sustina si sa-si voteze favoritul, pentru a-l transforma in castigatorul marelui trofeu Vocea Romaniei si al premiului in valoare de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii, se pot inscrie pentru cel de-al saptelea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor care vor avea loc in mai multe orase din Romania.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni