ALINA EREMIA a fost aruncata de 18 ori in aer de colegii din “LaLa Band”

<span style="color:#f00;">ALINA EREMIA</span> a fost aruncata de <span style="color:#f00;">18 ori</span> in aer de colegii din “LaLa Band”

Alina Eremia, protagonista serialului “Pariu cu viata” , al carui episod special de Craciun va fi difuzat de Pro Tv, in Ajunul Craciunului, de la 20.30, a implinit 18 ani si a petrecut alaturi de colegii din LaLa Band si prieteni pana la dimineata.

Inca de la 16 ani Alina se gandeste cum va arata majoratul ei insa recunoaste ca petrecerea de sambata seara i-a intrecut asteptarile. “Au fost peste 40 de invitati. Prieteni foarte apropiati si, bineinteles, colegii mei din “LaLa Band”. Cadourile au fost pe masura. Se vede ca cei care au venit ma cunosc, imi stiu gusturile. Am primit o cruciulita din argint, un pandativ care avea simbol un sagetator, cutii de bijuterii, accesorii, foarte multe lucruri frumoase”, spune emotionata Alina.

Surpriza serii a venit de la colegii de trupa care au luat-o pe sus si au aruncat-o in aer. “De 18 ori! Atat m-au aruncat colegii si prietenii mei LaLa…A fost foarte distractiv, m-am trezit deodata in aer. Chiar a fost o surpriza trasnita”, spune interpreta Ioanei Popa din serialul “Pariu cu viata”. Si evident ca de la petrecere nu putea sa lipseasca muzica. “Am cantat toata seara. Am avut la dispozitie un microfon, asa ca l-am acaparat si am facut ceea ce stim mai bine: am cantat. Nu o sa uit insa niciodata surpriza pe care mi-a pregatit-o echipa de filmare. M-am uitat la filmare si am retrait clipa: 18 ani sarbatoriti pe platourile de filmare. Nici nu ma gandeam la un mod mai placut de a-mi petrece ziua”, spune Alina.

Imagini de la petrecerea majoratului Alinei Eremia pot fi urmarite astazi, de la 16.30, la “Povestiri adevarate”. Iar sambata, de la 20.30, la Pro Tv Ioana (Alina Eremia) se intalneste cu Mos Craciun in serialul “Pariu cu viata” si intra intr-o lume paralela, plina de surprize, in care rolurile personajelor se inverseaza, in episodul special de Craciun.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni