• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • SURPRIZELE din sezonul 3 al "Pariu cu viata". Ce se va intampla cu cel mai indragit cuplu din serial

SURPRIZELE din sezonul 3 al "Pariu cu viata". Ce se va intampla cu cel mai indragit cuplu din serial

<span style="color:#f00;">SURPRIZELE </span>din sezonul 3 al "Pariu cu viata". Ce se va intampla cu cel mai indragit cuplu din serial

Alina Eremia - proaspata studenta la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, specializarea Relatii Internationale - si colegul ei, Dorian Popa, s-au intors din vacanta de vara pregatiti trup si suflet sa le aduca din toamna fanilor serialului “Pariu cu viata”, un nou sezon plin de coregrafii spectaculoase, intrigi si intamplari inedite care vor captiva de la primul episod.

Alina Eremia s-a pregatit intens pentru examenele de bacalaureat, dar tot efortul depus a fost incununat cu succes si cu o binemeritata escapada la mare cu prietenii: “Cand s-au afisat rezultatele eram la mare. Au fost doua zile in care mi-am reincarcat bateriile, m-am distrat alaturi de prietenii apropiati cu care am sarbatorit si notele de la Bacalaureat, media pe care am avut-o a fost 8,96. Am spus ca merit un weekend de relaxare. Prima reactie a fost sa ma asez pe scaun si sa intreb din nou daca aud bine. Bineinteles ca primele persoane pe care le-am sunat au fost parintii mei, care s-au bucurat cred ca mai mult ca mine”, spune bucuroasa Alina.
 

MTV si ProFM te cheama la intalnirea cu starurile generatiei tale! LALA BAND

 


Dorian Popa
a profitat de vacanta de vara pentru a petrece cat mai mult timp in orasul sau natal, Constanta, unde a avut parte de multa distractie la malul marii: “Am fost la mare, am facut plaja si m-am bronzat”, intrucat, in ceea ce priveste relaxarea, Dorian are o reteta proprie care face minuni:  “odihna, alimentatie sanatoasa, plaja si antrenamente! Am intetit strictetea regimului alimentar si am facut mult mai multe antrenamente in sala de fitness”.

Dupa o pauza lunga pentru examene si vacanta de vara, Alina Eremia spune ca i-a fost dor de “filmari, de platouri, de nebunia si veselia cu care ma inconjurau zilnic colegii si echipa”, iar Dorian Popa declara ca este pregatit de ritmul alert de de platourile de filmare: “Am fost, sunt si voi fi intotdeauna pregatit de a filma, indiferent de circumstante”.

Sezonul 3 din Pariu cu viata, ce va fi difuzat din aceasta toamna la Pro Tv le va aduce fanilor serialului multe surprize, momente muzicale impresionante si situatii noi prin care vor trece personajele lor preferate.

Alina Eremia: "Ioana si Andrei traiesc in continuare o poveste de dragoste"

Despre Andrei, personajul pe care il interpreteaza, Dorian Popa spune ca in sezonul 3 “se maturizeaza mult, ia decizii importante si grele in ceea ce priveste viitorul sau si ceea ce vrea sa faca cu viata lui, intampina tot felul de probleme, insa asa cum ne-a invatat: nu se lasa pana nu le depaseste!”.

“In sezonul 3 vom reusi sa schimbam putin decorul si sa aducem vara in casele voastre. Ioana se bucura in sfarsit de ceea ce are, traieste in continuare o poveste de dragoste cu Andrei. Restul veti vedea din episoadele din toamna”, adauga Alina.


LaLa Band, trupa fenomen din “pariu cu viata”, le pregateste fanilor multe concerte exceptionale vara aceasta: “Vom petrece mult timp pe litoral, va asteptam sambata aceasta in Mamaia la Tribute Summer Residence si pe 11 august in Constanta la Stadionul Farul. Biletele pentru acest mega concert sunt puse in vanzare pe www.eventim.ro, si ii asteptam pe toti sa facem un show asa cum noi stim”, spune Alina.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni