• PRO TV
  • Amintiri de neuitat au fost create la "Ferma Vedetelor". Ne vedem diseara, de la 20:30, la Pro TV

Amintiri de neuitat au fost create la "Ferma Vedetelor". Ne vedem diseara, de la 20:30, la Pro TV

Amintiri de neuitat au fost create la "Ferma Vedetelor". Ne vedem diseara, de la 20:30, la Pro TV

Surprizele s-au tinut lant pentru cei cinci concurenti ramasi in Ferma vedetelor. Prima surpriza a fost intoarcerea lui Octavian Strunila in ferma, in rol de postas, pentru a le aduce multa bucurie celor cinci. Rand pe rand, fermierii au avut parte de intalniri cu oameni dragi pe care nu i-au mai vazut de la intrarea in ferma, iar Lili s-a bucurat de doua ori deoarece a primit si vesta de fermierul saptamanii.

Editia de ieri seara a fost urmarita de aproximativ 1.3 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:35. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:53, a reunit aproximativ 1.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.2 puncte de rating si 22.3% share.

Presiunea votului decisiv, epuizarea psihica si teama de necunoscut incep sa puna stapanire pe fermieri, creandu-si tot felul de scenarii. Maria a dat startul negocierilor pentru sustinerea la votul decisiv pentru cei trei care vor merge in finala: „Eu impart cu tine daca castig!”, i-a spus ea Elenei. 


Iulia a adunat fermierii in jurul mesei pentru a vedea pe cine a lasat Sorana fermierul saptamanii. Citirea scrisorii a adus multa emotie si lacrimi la masa, iar decizia de a o alege pe Lili fermierul saptamanii s-a dovedit a fi foarte buna: „I-a cam tinut destinul in maini lui Paul cu aceasta decizie!”, a marturisit Lili. 

Nea Rata a venit cu morcovi pentru Elena si cu un test de sarcina pentru Maria: „Ia zi, Nea Rata, te pregatesti de botez? Atunci mai pune-ti pofta-n cui ca nu e!”, i-a spus Maria dupa ce a vazut ca rezultatul este negativ. 

Vasile a adus de la poarta scrisoarea care anunta ca aceasta este saptamana in care unele dorinte se implinesc. Un borcan plin cu biletele pe care erau scrise dorinte a fost atasat scrisorii, iar la fiecare cantat al cocosului unul dintre ei trebuia sa traga un biletel si sa nominalizeze un coleg care sa execute dorinta. Ei s-au distrat cu poruncile gasite in borcan si au reusit sa mai iasa din starea de epuizare ce i-a cuprins. 

Venirea postasului Strunila a adus multa bucurie. Cand l-au vazut la poarta toti au luat-o la fuga catre el: „Nu te imbratisez ca te rup in doua!”, i-a spus lui Paul. „Sta cu noi ca are bagaj!”, au exclamat fetele cand i-au vazut geanta. „Mi-a fost dor de oamenii acestia si de casa!”, a marturisit Octavian. El a venit cu surprize foarte mari pentru fermieri, iar prima pe lista lui a fost Maria. Ea s-a intalnit cu mama ei la una dintre casutele duelistilor, iar momentul in care s-au vazut dupa atat de mult timp a fost foarte emotionant: „Cand am deschis usa si am vazut ca este mama... nu pot sa explic sentimentul acela!”. 


Urmatorul pe lista a fost Vasile, care a rupt-o la fuga pana la poarta, unde s-a intalnit printre maslini cu cumnatul sau, care ii este foarte apropiat. Lili a primit vizita celui mai bun prieten al ei si s-a bucurat extrem de mult cand l-a vazut. 

Iulia le-a urat bun venit invitatilor, apoi a trecut la decizia lui Lili pentru servitorii saptamanii,  Vasile si Elena: „Bininteles ca ma asteptam sa fiu pusa servitor de Lili!”, a marturisit Elena, iar Vasile a completat: „Calculele sunt facute!”. 

Dupa ce a primit vestea ca va fi servitoare, Elena a primit si o mare bucurie. Ea l-a gasit pe sotul ei in camera fermierului: „Cand l-am vazut am fost foarte uimita si am inceput sa tremur un pic!”. Cea mai mare surpriza a venit, insa, din partea lui Nea Rata, care le-a inchis bucataria drept pedeapsa pentru ca au consumat alimente interzise si le-a spus ca va trimite invitatii acasa daca incearca sa intre. 

In aceasta seara, de la 20:30, Strunila da startul negocierilor pentru un loc in ferma. El este dispus sa plateasca bani grei pentru a face schimb de locuri cu unul dintre cei ajunsi atat de aproape de marea finala. Daca va ceda vreun fermier tentatiei si cine va fi ales pentru a merge la ultimul duel inainte de marea finala, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni