• Emisiuni
  • Vocea României
  • Amna "se razbuna" pe Robert Toma in cel mai recent videoclip. Artista a lansat piesa "Adios Amor" - VIDEO

Amna "se razbuna" pe Robert Toma in cel mai recent videoclip. Artista a lansat piesa "Adios Amor" - VIDEO

Amna "se razbuna" pe Robert Toma in cel mai recent videoclip. Artista a lansat piesa "Adios Amor" - VIDEO

“Adios Amor”  - doua cuvinte care ne duc cu gandul la un moment trist, la durere si regret, tind sa capete si un alt sens, in noul single al Amnei, incarcat de umor si de optimism.

Ritmul de balada care ar parea natural pentru mesajul piesei este inlocuit cu un ritm “care sa te prinda, sa nu te lase sa stai pur si simplu jos”, dupa cum a a declarat Robert Toma care si-a pus amprenta asupra piesei, numarandu-se printre autorii piesei si fiindu-i partener Amnei in videoclip.

“Adios Amor” este semnata de Marius Moga, Robert Toma si Loredana Cavasdan de la Demoga music, alaturi de Amna, iar conceptul si regia videoclipului ii apartin lui Bogdan Daragiu. 

Citeste si: Yanka, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", a lansat videoclipul piesei "Jungle" - VIDEO

In clip, fetele inselate nu isi traiesc suferinta si dezamgirea intr-un loc ascuns de lume, ci incearca sa depaseasca momentul neplacut prin “dulcea” razbunare. “E o poveste funny, plina de umor. Eu si prietenele mele ii dam o bine meritata lectie barbatului care mi-a calcat stramb”, a explicat Amna.

Artista a adaugat: “Cand am ascultat piesa prima data, am simtit ca este a mea. Imi doresc ca ascultatorii sa imi impartaseasca starea: o stare de bine, pentru ca, la urma urmei, single-ul meu are un ton pozitiv: chiar daca ne despartim, viata merge mai departe”.

Videoclipul a fost filmat in mai multe locatii, printre care Bucuresti si Muntii Macinului, iar filmarile nu au fost lipsite de perpetii dupa cum a povestit chiar Robert Toma: “A fost o adevarata aventura. Am mers prin munti, ba chiar ne-am ratacit de multe ori, am avut impresia ca iesim din tara la un moment dat,  dar am ajuns cu bine. E bine ca la final s-a terminat cu bine si ca rezultatul final este unul excelent”.

Despre colaborarea cu Amna, regizorul Bogdan Daragiu a declarat: “Amna a fost una la care nu ma asteptam, de la inceput  pana la sfarsit am fost pe aceasi lungime de unda, desi este prima data cand colaboram. Mi-a placut ca a ramas pozitiva in drum spre locatie in ciuda faptului ca afara era potop la propriu. Big Like!”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni