Ana Munteanu este castigatoarea sezonului sapte Vocea Romaniei!

Ana Munteanu este castigatoarea sezonului sapte Vocea Romaniei!

Ana Munteanu a castigat marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro! Finala a fost un spectacol plin de emotie si trairi intense, iar cele patru concurente au demonstrat inca o data ca sunt adevarate artiste si ca au voci incredibile.

Smiley a adus anul acesta trofeul in echipa sa. Antrenorul a fost fascinat de calitatile vocale ale Anei inca din etapa auditiilor pe nevazute, a pariat pe ea de fiecare data si au lucrat foarte bine impreuna in toate aceste luni. Concurenta a reusit intotdeauna sa-l impresioneze si a vrajit publicul cu momentele pe care le-a prezentat pe scena. In seara aceasta, Ana a cantat trei melodii: La boheme – singura, De unde vii la ora asta – impreuna cu Smiley si The prayer – impreuna cu Marcel Pavel.

Extrem de emotionata si cu lacrimi in ochi, Ana a declarat imediat dupa ce a aflat rezultatul voturilor: ”Sunt extrem de fericita. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut, tuturor celor care mi-au trimis mesaje, m-au sunat, m-au felicitat. Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Smiley, pentru ca el este cel care m-a adus pana aici, el a avut incredere in mine. Si, bineinteles, Alinei Dinca, vocal coach-ul meu din competitie. A fost visul meu sa lucrez cu Smiley, sa vin la Vocea Romaniei, sa cant. Va multumesc si va iubesc!”.

Fericit ca Ana a castigat cea mai tare competitie a vocilor, Smiley a declarat: ”Le multumesc tuturor oamenilor care au avut incredere in vocea Anei si tuturor celor care au votat. Deja prima piesa a Anei, Masti, o puteti gasi pe internet, a fost lansata in seara asta. E o melodie foarte potrivita pentru ea si e prima piesa dintr-o, sper eu, cariera stralucita a Anei. Noi ne vom da tot interesul sa aiba o cariera frumoasa, sa va bucure in continuare si vom vedea anul viitor ce s-a mai intamplat intre timp. Ana este magica si sunt convins ca a reusit sa va emotioneze. Si eu am simtit acelasi lucru. Ma bucur mult ca oamenii au simtit la fel cum am simtit si noi. Chiar merita copilul asta super talentat. Imi doresc doar ca cei care au votat-o sa o asculte si sa o sustina in continuare.”.

Ana vine din Chisinau, a facut canto cinci ani, iar in prezent este eleva la liceu si ia lectii de xilofon, tobe si pian. Studiaza foarte mult si toata viata ei se invarte in jurul muzicii. Mosteneste talentul de la parintii ei, care au calitati vocale exceptionale, dar care nu au performat in acest domeniu.

In fiecare etapa in care a urcat pe scena de la Vocea Romaniei, Ana a electrizat publicul cu reprezentatiile sale pline de forta, energie si sensibilitate, iar melodiile alese de ea impreuna cu Smiley i-au pus intotdeauna in valoare timbrul vocal si au ajutat-o sa cucereasca telespectatorii si sa obtina voturile acestora.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni