• Emisiuni
  • La Măruță
  • Anda Adam face declaratii despre nunta fostului iubit, Victor Slav. Reactia neasteptata a Biancai, in direct la Maruta

Anda Adam face declaratii despre nunta fostului iubit, Victor Slav. Reactia neasteptata a Biancai, in direct la Maruta

Anda Adam face declaratii despre nunta fostului iubit, Victor Slav. Reactia neasteptata a Biancai, in direct la Maruta

"La Maruta" - de luni pana vineri, de la 17:30 la ProTV!

Cu doar cateva zile inainte de nunta fostului ei iubit, Anda Adam a acceptat sa vorbeasca despre trecut si prezent intr-un interviu cu Maruta. "Cu Victor n-am mai vorbit, am luat-o pe drumuri diferite si fiecare isi vede de drumul lui. Le urez casa de piatra, daca el e fericit eu sunt bucuroasa pentru el. Au fost sase ani frumosi. Consider ca oamenii ar trebui sa ramana in relatii civilizate" a precizat cantareata.

Fara urma de grasime pe corp, dar totusi criticata. Jessie J, asemanata cu un barbat atunci cand e imbracata doar in costum de baie - FOTO

Intrebata daca are ceva sa le transmita mirilor, Anda nu a stat prea mult pe ganduri. "Pai, puteau sa ma invite la nunta!" a glumit ea.



"Eu sunt un om bun inainte de toate, si am un IQ si o inteligenta usor peste medie. Pentru mine e important ca oamenii sa fie fericiti si sa zambeasca in fiecare zi. Daca Victor zambeste in fiecare zi, eu sunt happy pentru el. Si daca peste cateva zile vine nunta lor le urez sa fie fericiti. Poate intr-un an am sa gasesc si eu pe cineva care sa-mi faca gemeni. Stiu ca prietenele mele si colegele au luat-o inainte, dar vin din urma si ma revansez! Aveam sanse sa fac gemeni cu Victor, avea generatii de gemeni in familie. Ii doresc Biancai sa fie cea mai frumoasa mireasa. Nu sunt in masura sa-i dau eu Biancai sfaturi. Suntem diferite si nu ma simt pregatita sa-i dau sfaturi cuiva in legatura cu un fost iubit de-al meu" a declarat Anda Adam.

Reactia Biancai dupa ce a urmarit in direct interviul cu Anda Adam la ProTV a fost una surprinzatoare.

Eu ti-am zis ca e o fata finuta si daca nu are altceva programat in ziua aceea, eu o invit la nunta, nu m-ar deranja” i-a marturisit Bianca lui Catalin Maruta, caruia i-a si lasat o invitatie pentru Anda Adam, in cazul in care aceasta s-ar hotari sa vina la nunta pe 29 septembrie.

Povestea vedetei care la doar 23 de ani si-a facut deja 19 operatii estetice. Vezi cum a ajuns sa arate acum - FOTO


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni