• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra a incheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului! Detalii despre cele mai emotionante momente

Andra a incheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului! Detalii despre cele mai emotionante momente

Andra a incheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului! Detalii despre cele mai emotionante momente

Andra si-a vazut visul implinit. Cea mai iubita artista din Romania a sustinut timp de trei zile consecutive show-ul “Iubirea Schimba Tot” in fata a mii de oameni. 

Sala Palatului a fost arhiplina, iar Andra a devenit primul artist roman cu trei show-uri consecutive de debut in renumita locatie.

Unul din momentele cele mai emoaionante ale showului a fost cel dedicat artistelor care au influentat-o si au inspirat-o in anii de formare profesionala. Pe ecranele imense au aparut la un moment dat imagini cu Madalina Manole, Mihaela Runceanu, Corina Chiriac, Angela Similea, Laura Stoica si Loredana, pe o coloana sonora emotionanta: un discurs motivational al mamei Andrei care ii spunea sa isi urmeze visul. Vocea din inregistrare apartine unei actrite. 

Andra a inceput sa cante piesa “Spune-mi” si a invitat-o pe Monica Anghel, interareta cunoscutului hit, sa cante live alaturi de ea. Monica Anghel, una din artistele care au ispirat-o pe Andra de-a lungul carierei, si-a facut aparitia pe scena si a interpretat piesa cu aceeasi pasiune ca in 1996, pe scena Festivalului Cerbul de Aur, cand a si castigat marele trofeu. 

La final, Monica Anghel a tinut un discurs emotionant, care a adus lacrimi in ochii spectatorilor. Aceasta a spus ca Andra este nu numai un artist exceptional, ci si un om extraordinar si ca formeaza alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, si de cei doi copii ai lor, o familie frumoasa si unita in orice situatie. in spiritul titulaturii show-urilor Andrei, Iubirea Schimba Tot, Monica Anghel a adaugat faptul ca dragostea adevarata pe care o impartasesc cei doi soti, o adevarata forta care poate muta muntii din loc, o inspira. 

“Dupa 3 zile magice, vreau sa va multumesc din suflet pentru aplauze, zambete, pentru energia pe care mi-ati transmis-o! Sunt cea mai norocoasa si cea mai fericita din lume! Visul meu s-a implinit! Urmeaza si alte visuri, cel putin la fel de ambitioase! Va multumesc! Va iubesc!", le-a transmis artista fanilor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni