• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra a sustinut al doilea concert "Iubirea Schimba Tot". Jumatate din familia ei a urcat pe scena!

Andra a sustinut al doilea concert "Iubirea Schimba Tot". Jumatate din familia ei a urcat pe scena!

Andra a sustinut al doilea concert "Iubirea Schimba Tot". Jumatate din familia ei a urcat pe scena!

Weekend-ul Andra continua la Sala Palatului! A doua zi a adus aceleasi emotii incredibile pentru artista si invitatii ei, cat si aprecierea miilor de fani veniti sa se bucure live de spectacolul uimitor. 

Unul din momentele electrizante ale serii a fost cel in care Andra s-a schimbat intr-o tinuta cu inspiratie traditionala si a interpretat piese din folclorul romanesc.

4 solisti in backing vocals si 38 de instrumentisti au fost in total pe scena pentru acest moment, din care 18 au fost membri ai Ansamblului Fratilor Advahov, care au venit din Republica Moldova special pentru acest concert, la invitatia Andrei. 

Artista si-a dorit ca muzica romaneasca sa aiba profunzimea si sensibilitatea pe care numai zeci de instrumente o pot oferi. 

Acest capitol muzical a inceput cu o inregistrare autentica de acum 25 de ani, cand Andra avea doar 6 ani, iar prezentatorul Mircea Mihasan o prezenta in mod savuros in fata publicului de la Tip Top Minitop.

Micuta Andra spune in inregistrare ca va interpreta o piesa a Madalinei Manole. Dupa aceasta prefata care le-a facut tuturor celor din public "piele de gaina", Andra a cantat pe scena Salii Palatului doina "Mama, doar o fata ai." 

Alaturi de artista au urcat, pe rand, tatal ei, Alexandru Mihai, si fratele si cumnata ei, Sandel si Aurora Mihai. Ultima piesa din capitol este o compozitie semnata Sandel Mihai despre care Andra a spus ca o emotioneaza si ii reaminteste cat de norocoasa este sa aiba o familie unita. 

Astazi, 26 februarie, are loc al treilea si ultimul din concertele "Iubirea Schimba Tot", live la Sala Palatului. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni