Andra: "Il cunoaste ca e tati ca de aia misca" VIDEO EXCLUSIV!

Andra: "Il cunoaste ca e tati ca de aia misca" VIDEO EXCLUSIV!

Nu este nicio noutate faptul ca vedetele Pro Tv, Andra si Catalin Maruta, se pregatesc sa devina parinti, insa cei doi au acordat in exlusivitate  un interviu in care vorbesc in detaliu despre cum se pregatesc pentru venirea micutului David pe lume.

"Ultima data cand am fost la medic, cam intre 10 si 20 martie, cam asa", a spus Maruta despre data nasterii primului sau fiu.

Intrebati daca au emotii, Catalin a spus: "Eu cel putin am avut emotii din prima clipa pentru ca eu nu am acelasi sentiment, pe care il are Andra sa-l simta de fiecare data pe David, noi asa ii spunem. Eu doar cand mai pun mana asa mai misca din cand in cand", iar la acesta marturisire Andra a completat: "Il cunoaste ca e tati ca de aia misca".

"Sunt tot felul de superstitii sa nu-i spui baiatului pe nume pana nu-l botezi, sa nu-i cumperi tot felul de lucruri. Noi nu am cumparat pentru ca suntem ocupati si am zis ca o lasam pe mai incolo", a mai adaugat Andra.

Urmareste materialul interviul acordat in exclusivitate de Andra si afla mai multe detalii despre cum se pregatesc cei doi sa devina parinti.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni