Andra lanseaza videoclipul noului ei single, "La Refren". Vezi imagini spectaculoase!

Andra lanseaza videoclipul noului ei single, "La Refren". Vezi imagini spectaculoase!

Cu peste 200 de milioane de vizualizari pentru cele patru single-uri extrase de pe albumul "Iubirea schimba tot" si pozitii de top in clasamentele de specialitate, Andra lanseaza videoclipul piesei "La refren", inclus si el pe acelasi material discografic al artistei.

O coproductie MediaPro Music/Andra Records, single-ul "La refren" este compus de Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedes, pe un text de Marius Moga. Cu un mesaj emotionant despre dragoste, impacare si greselile pe care cu totii le facem, videoclipul este reprezentarea metaforica a unei povesti de iubire pe care singuratatea pune stapanire.

"La Refren este o piesa de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred ca multi se vor regasi in starea pe care o transmite cantecul. Am incercat sa sugerez trairile unui om indragostit si prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper ca fanii mei vor aprecia piesa si clipul, mi-am dorit sa fac ceva special pentru ei", a declarat Andra.

 

Regizat de SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proportie ideala a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a fost nevoita chiar sa danseze pe o suprafata transparenta, suspendata la aproape 3 metri inaltime, iar camera a surprins de dedesubt miscarile ei.



Recent, Andra a lansat albumul "Iubirea schimba tot". Materialul ce conține 18 piese este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni