Andra, Moga si INNA, despre visurile din copilarie

Andra, Moga si INNA, despre visurile din copilarie

Duminica, 26 februarie, de la ora 20:30, incepe primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani au venit la preselectii plini de entuziasm, dornici sa se faca remarcati si sa-i impresioneze pe Andra, Marius Moga si INNA. Cei trei antrenori s-au bucurat de fiecare moment in care au cunoscut cate un mic viitor artist si si-au adus aminte de cum erau ei la varsta aceea si ce visuri aveau. Fiecare cu povestea si dorintele sale. 

Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?

Andra, Marius si INNA au crezut mereu in ei si in talentul lor, au fost intotdeauna ambitiosi, au muncit enorm pentru cariera pe care o au acum, iar milioane de oameni atat din tara, cat si din strainatate, ii apreciaza si le urmaresc activitatea pas cu pas.

Andra a spus despre dorintele pe care le avea atunci cand era mica: ”Din copilarie mi-am dorit sa fiu o stea. Si uite-ma aici, am crezut in steaua mea norocoasa.”. 

Marius isi aduce si el aminte ce isi dorea atunci cand era copil: ”Mi-am dorit sa compun cantece pe care sa le fredoneze toata lumea. Un vis devenit realitate.”, iar despre vocile noii generatii, care au urcat pe scena Vocea Romaniei Junior in primul sezon al show-ului, a spus: ”Acum e altceva! Sunt alte voci, sunt alte emotii transmise, alte sensibilitati! Sunt fiinte delicate, adorabile, inocente, mi se frange inima de fiecare data cand nu apas pe buton. Nu, aici nu mai pot sa fiu rational si calculat, sunt tot timpul topit!”. 

INNA a fost un copil extrem de muncitor si si-a dorit de mica sa fie un artist recunoscut. ”Am vrut sa fiu aplaudata de milioane de oameni. Dorinta mea s-a implinit.”, a spus ea.

Andra, Marius Moga si INNA au luptat pentru lucrurile in care au crezut cu tarie, iar visurile lor au devenit realitate. Incepand din 26 februarie, in fiecare duminica, de la 20:30, cei trei antrenori vor slefui potentialii artisti de maine si le vor impartasi din experienta lor, in noul show oferit de Pro TV, Vocea Romaniei Junior.

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni