marime text:

Andra, superba la prima semifinala de la "Romanii au talent"! Vezi VIDEO cu dansul-parodie dedicat juriului!

Vedeta ProTv Andra Maruta si-a facut vineri, 1 aprilie, aparitia la pupitrul juriului de la “Romanii au talent”, la numai la doua saptamani de cand a devenit mamica. Andra, alaturi de Mihai Petre si Andi Moisescu, s-a amuzat copios la dansul-parodie sustinut de baletul coordonat de Edi Stancu adresat ei si lui Catalin Maruta, in calitate de parinti, precum si la momentele in care era parodiat tot juriul.

Ea a fost radioasa pe tot parcursul emisiunii si i-a incurajat pe concurenti, a trait cu emotie fiecare moment prezentat de cei 12 din prima semifinala.

Ea a spus chiar ca aceasta prima editie a surprins-o intr-un moment din viata ei in care ii vine sa planga la orice decizie pe care o ia legata de vreun concurent. Astfel, Andra a marturisit ca ii vine foarte greu sa aleaga intre Bernadette si Vanda si sotii Luca, pe cine va merge in finala, insa a optat pentru folclor.

Baletul coordonat de Edi Stancu a pregatit pentru prima semifinal, difuzata LIVE, vineri, 1 aprilie, un moment special pentru juriu, in care toti juratii au fost parodiati.
 

Asa arata tanara care era sa fie data afara de la serviciu pentru ca este prea sexy! FOTO Miley Cyrus, dezbracata in pat. Imaginile surprinse de un amic al vedetei sunt mai scandaloase decat orice gest facut pana acum

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor36 mesaje