La dansul tiganesc, Andreei Mantea i-a iesit afara un san din decolteu. Dupa aceea, in sezonul noua, la "Dansez pentru tine" nu a mai avut loc o astfel de intamplare savurata pe deplin de telespectatori, pentru ca acum, competitia visurilor sa ofere inca din prima editie a celui de-al zecelea sezon un eveniment neregizat.

La dansul in ploaie, Adela Popescu si-a dezvelit, fara voie, un san, iar in a doua editie, ex-iubita lui Liviu Varciu, Andreea Popescu, si-a dezvelit si ea un san in timpul dansului in scopuri umanitare pe care l-a prezentat impreuna cu fostul sot al Adelinei Pestritu.

Dupa doar o saptamana de cand a iesit din concurs, Jorge nu a putut sta departe de ringul de la “Dansez pentru tine”. Artistul s-a intors in platoul emisiunii pentru a face un dans demonstrativ de Bollywood alaturi de o fosta concurenta extem de sexy a emisiunii, Andreea Mantea. Cei doi au umplut de frumusete si culoare ringul si au facut un Bollywood sub bagheta coregrafului Bogdan Boanta care le-a fost amandurora profesor atunci cand au fost concurenti.