• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Andrei Plesu, despre serialul Las Fierbinti intr-un editorial pentru "Dilema Veche": "Cred ca si Caragiale s-ar fi distrat"

Andrei Plesu, despre serialul Las Fierbinti intr-un editorial pentru "Dilema Veche": "Cred ca si Caragiale s-ar fi distrat"

Andrei Plesu, despre serialul Las Fierbinti intr-un editorial pentru "Dilema Veche": "Cred ca si Caragiale s-ar fi distrat"

Andrei Plesu a scris pentru Dilema Veche un editorial intitulat "Da! Ma uit la Las Fierbinti!". 

"Asa ca, da, ma uit la Las Fierbinti! Rid sanatos, ma induiosez de candorile si mizeria satului contemporan, contaminat vag si de confuze zvonuri >, dar si de „mosteniri“ seculare. Totul e amuzant si trist, vital si desucheat, sarmant si bezmetic (...). Cred ca si Caragiale s-ar fi distrat", scrie Andrei Plesu in Dilmea Veche.

"Inca o data: ma uit la Las Fierbinti! Fiindca imi place sa contemplu cu o furie duioasa firea si ispravile conationalilor mei, sa fac haz de necaz, sa pariez pe inocenta acolo unde evidenta vorbeste mai degraba despre sminteala. Imi place sa contemplu > si charisma ei indescifrabila. Imi place sa ma bucur de talentul, autenticitatea si munca asidua a unor admirabili profesionisti.n n."

Citeste editorialul complet pe Dilema Veche!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni