• PRO TV
  • Antonia danseaza hip-hop ca nimeni alta. Cantareata a impresionat pe ringul de la "Dansez pentru tine"

Antonia danseaza hip-hop ca nimeni alta. Cantareata a impresionat pe ringul de la "Dansez pentru tine"

Antonia danseaza hip-hop ca nimeni alta. Cantareata a impresionat pe ringul de la "Dansez pentru tine"

"Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, de la 20:30 la ProTV.  

Antonia, una dintre cele mai in voga artiste ale momentului, deschide seria vedetelor care intra in acest sezon in ringul visurilor de la ProTV, unde a dansat pentru un caz umanitar.

Emisiunea "Dansez pentru tine" este integral pe VOYO.RO.

„Ma bucur ca reusesc de data aceasta sa ma implic si sa intru in ringul de la Dansez pentru tine. Este o experienta noua pentru mine, dar frumoasa, si cu fiecare repetitie ma simt mai responsabila si mai dornica sa fac tot ce tine de mine sa implinesc un vis sau sa aduc un zambet in viata cuiva. Am emotii pentru vineri, dar abia astept sa dansez”, a declarat Antonia

Artista danseaza pentru visul Roxanei Atofane, de 13 ani, din Suceava, care vrea sa isi continue orele de canto la Iasi si sa il ajute pe tatal ei cu o proteza. Chiar daca sufera de boala oaselor de sticla, Roxana este pasionata de muzica si ia cursuri de canto la Palatul Copiilor din Iasi inca de cand avea 7 ani.



O data la patru luni, Roxana merge in Spania, pentru ca doar acolo poate urma un tratament care sa o ajute sa aiba o viata mai usoara. In ciuda tuturor piedicilor puse de soarta, tanara nu s-a lasat invinsa de neajunsurile acestei boli nemiloase si a participat la multe festivaluri nationale de muzica la care a obtinut premii foarte bune.

Anul acesta, Roxana a mai primit o lovitura: tatalui ei i-a fost amputat un picior, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Familia a fost nevoita sa faca un credit pentru a merge mai departe, dar nu a mai putut sa sustina pregatirea Roxanei, care incearca sa suplineasca acum lipsa orelor de canto acasa. Stie insa ca pentru a reusi, trebuie sa investeasca in pregatirea ei muzicala si sa studieze cat mai mult. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni