Antrenoarea a recunoscut. Ce face, de fapt, Jennifer Lopez, pentru a arata ca o pustoaica la 47 de ani

22 Octombrie 2016, 09:47

Antrenoarea a recunoscut. Ce face, de fapt, Jennifer Lopez, pentru a arata ca o pustoaica la 47 de ani
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, ce face, cum arata, dieta,
Dupa ce a facut furori cu imaginile din serialul in care joaca, nu mai exista indoieli ca Jennifer Lopez are o alimentatie speciala, pe langa timpul pe care si-l petrece la sala de sport. Antrenoarea vedetei, Tracy Anderson, a dezvaluit dieta cantaretei.

Cea care se ocupa de antrenamentele zilnice ale divei de la Hollywood a povestit celor de la People ca J. Lo are o alimentatie sanatoasa, menita sa o ajute sa duca la capat fiecare zi obositoare. 

Se pare ca Jennifer consuma alimente organice si se tine departe de mancarea procesata, mai ales ca vedeta in varsta de 46 de ani are nevoie de multa energie pentru a se putea ocupa de toate angajamentele profesionale pe care le are.

"Totul este organic si foarte bine gandit, un echilibru intre proteine de calitate si alimente bogate in nutrienti. Toul este proaspat, nimic procesat, doar shake-ul proteic, atunci cand decidem sa avem un astfel de shake", a spus Tracy.

Antrenoarea a tinut insa sa adauge si faptul ca celebra cantareata nu se abtine de la lucrurile pe care si le doreste si ca ceea ce o ajuta este echilibrul pe care il pastreaza: "Nu va rata Ziua Recunostintei sau alta sarbatoare alaturi de copiii ei. Nu avem nici un fel de dieta extrema."

Vezi episoade in intregime pe