• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii declara ca stiu sarba perfect si fac si demonstratii, astazi, in cea de-a treia editie Vocea Romaniei!

Antrenorii declara ca stiu sarba perfect si fac si demonstratii, astazi, in cea de-a treia editie Vocea Romaniei!

Antrenorii declara ca stiu sarba perfect si fac si demonstratii, astazi, in cea de-a treia editie Vocea Romaniei!

Maine, de la 20:30, doar vocea conteaza, numai la PRO TV! Concurentii au facut ultimele vocalize, Pavel Bartos e gata de distractie, iar antrenorii si-au pregatit strategiile pentru a-si aduce in echipe cele mai bune voci din acest sezon!

Se anunta o seara incendiara, plina de muzica buna, multe emotii, reactii incredibile si sfaturi de urmat. Antrenorii vor face declaratii uimitoare in cea de-a treia editie a show-ului si vom afla de la ei ca stiu sarba perfect. La ce anume se refera, la limba sau la dans, vedem maine seara, de la 20:30. De asemenea, pentru a intari ceea ce vor spune, Tudor, Smiley, Lori si Despot vor face si cateva demonstratii.

Tot maine vedem si ce l-a determinat pe Despot sa spuna: ”Eu sunt nou la Vocea Romaniei, dar de cand am venit am trecut printr-o paleta larga de sentimente. Am ras, am plans, nu stiam ca poate sa si doara, dar am aflat astazi.” si pe Lori sa se intrebe: ”E Miss Vocea Romaniei?”.

Un concurent foarte sigur pe el si pe calitatile lui ii va face complimente Loredanei: ”Iti sta foarte bine cu aceasta basca, Basic instinct. Esti de acolo.”, iar Pavel Bartos va avea grija de look-ul lui Tudor si ii va aranja parul intr-un mod inedit.
 

Vineri dam sunetul mai tare in a treia editie Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni