• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aparitie de senzatie la Vocea Romaniei: par roz, voce puternica si atitudine de rock star. In ce echipa a ajuns Larisa

Aparitie de senzatie la Vocea Romaniei: par roz, voce puternica si atitudine de rock star. In ce echipa a ajuns Larisa

Aparitie de senzatie la Vocea Romaniei: par roz, voce puternica si atitudine de rock star. In ce echipa a ajuns Larisa

Larisa Ciortan are 24 de ani, este originara din Constanta si este muzician. Tanara a venit la "Vocea Romaniei" insotita de iubitul sau si a impresionat din primele minute printr-o aparitie nonconformista.

Larisa Ciortan a mostenit talentul de la parintii sai, atat tatal, cat si mama sa avand inclinatii catre muzica. Mama sa a fost si este primul si unicul profesor de muzica al Larisei, aceasta fiind profesoara de canto. Larisa a crescut cu muzica celor de la Queen, iar tatal sau a dansat brakedance in anii 80, avand o trupa in Resita. 

Iubitul Larisei este nigerian si este student la Medicina. S-au cunoscut la Biserica Penticostala din Constanta, acolo unde Larisa canta gospel. Dupa cateva luni au iesit in oras, iar acum sunt impreuna de un an jumate. Cei doi locuiesc impreuna la parintii Larisei, fiind considerat deja parte din familiei. Tanara spera ca in scurt timp sa se mute din casa parinteasca impreuna cu iubitul ei.

Cu un look nonconformist, Larisa Ciortan a urcat pe scena de la Vocea Romaniei hotarata sa impresioneze. Ea a interpretat intr-o maniera originala piesa "Smells Like Teen Spirit" a celor de la Nirvana. 

Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

Inca de la primele acorduri, Larisa i-a cucerit pe antrenorii de la Vocea Romania cu timbrul vocii sale, iar scaunele s-au intors rand pe rand. Marius Moga a fost primul care s-a intors, iar dupa primul refren Loredana i-a urmat exemplul. Tudor Chirila si Smiley nu au rezistat nici ei "tentatiei" si si-au intors scaunele, curiosi sa vada cine este tanara cu o voce atat de puternica. 

Larisa a fost felicitata pentru alegerea muzicala pe care a facut-o, semn ca antrenorii au apreciat momentul pe care l-a pus in scena. 

Odata incheiata reprezentatia, cei patru antrenori si-au folosit toate "armele" in incercarea de a o convinge pe Larisa sa se alature echipe lor. Fiecare a incercat sa o impresioneze cum a stiut mai bine, Tudor Chirila sustinand chiar si un scurt recital.  

De departe, Smiley a fost cel mai rezervat dintre antrenori, insa artistul a reusit sa o determine pe Larisa sa il aleaga ca mentor. 

Larisa Ciortan s-a alaturat echipei Smiley.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni