La 17 ani, barbatul nascut in New York a fost supus primei interventii chirurgicale, iar de atunci a ajuns de peste 190 de ori la diversi medici esteticieni pentru a finaliza procesul.

"Am aproape fiecare parte din corp modificata. Am reputatia sa fiu unul dintre barbatii dependenti de operatii estetice si vreau sa continui sa-mi depasesc limitele", a declarat Justin pentru Daily Mail Australia. 

"Ca artist, mi-a placut intotdeauna sa desenez si sa sculptez, iar pentru mine operatiile estetice sunt o exprimare a creativitatii", a adaugat acesta. 

In urma cu cateva zile, barbatul a fost surprins de paparazzi in timp ce lua masa intr-un restaurant din Beverly Hills. Imbracat intr-un maieu, acesta nu a ratat ocazie de a-si face cateva poze pe care sa le publice pe retelele de socializare, unde este foarte activ. 

Astazi, tanarul este consultant de chirurgie plastica si se considera in masura sa faca recomandarile necesare, pentru ca cei care isi doresc o alta infatisare sa obtina cele mai bune rezultate.